TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Љубов преку балкон во време на корона: Тие се Ромео и Јулија на 21 век

Слободен Печат - 24.09.2020

Италијанската двојка медиумите ја нарекуваат „модернитe Ромео и Јулија“ затоа што се запознале преку балконот за време на полицискиот час во Верона – a сега ќе се венчаат. Микеле Д’Алпаос (38) и Паола Ањели (40) веројатно ќе ја паметат 2020 година ...

Се запознаа на тераса: Италијанските Ромео и Јулија ќе се венчаат

Женски магазин - 24.09.2020

Во карантинските денови, кога целиот свет буквално запре италијанците Паола и Мишел се вљубија Модерните Ромео и Јулија, објавија дека ќе се венча. Парот го доби тоа име бидејќи, се запознаа во услови на карантин, и се запознаа на тераса, односно ...

Италијанска карантинска двојка: Се запознале на тераса, а сега ќе се венчаат

Студенти - 23.09.2020

Љубов во време на коронавирус- Модерните Ромео и Јулија, кои прво се запознаа од нивните тераси, објавија дека сега ќе стапат во брак Имено двојката е наречена вака, бидејќи се запознале за време на карантинот во Верона, Италија, додека секој бил на ...

Љубов преку балкон за време на полициски час: Тие се модерните Ромео и Јулија

Скопје24 - 24.09.2020

Италијанската двојка медиумите ја нарекуваат „модернитe Ромео и Јулија“ затоа што се запознале преку балконот за време на полицискиот час во Верона – a сега ќе се венчаат. Микеле Д’Алпаос (38) и Паола Ањели (40) веројатно ќе ја паметат 2020 година ...

Италијанска карантинска двојка: Се запознале на тераса, а сега ќе се венчаат

Пулс24 - 23.09.2020

Љубов во време на коронавирус- Модерните Ромео и Јулија, кои прво се запознаа од нивните тераси, објавија дека сега ќе стапат во брак Имено двојката е наречена вака, бидејќи се запознале за време на карантинот во Верона, Италија, додека секој бил на ...