TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

МНР: Ќе реагираме до ЕП за навредите на Јорданов, Бугарија не спречи радикали да дојдат на Деве Баир

Фактор - 05.02.2023

Од македонското Министерство за надворешни работи (МНР) велат дека Бугарија не направи доволно напори да спречи пристапување на радикални поединци на граничниот премин Деве Баир. Ќе испратат писмо до ЕП за навредите на бугарскиот европратеник ...

“Србомански измет”, “титовисти”, “ѓубриња” – куп навреди за Македонците од ексбугарскиот амбасадор

Макфакс - 05.02.2023

Денешното скандалозно однесување на македонската гранична полиција на границата меѓу Бугарија и Северна Македонија, како и уште поодвратното однесување на македонската политичка елита и македонските граѓани во Скопје во врска со прославата на ...

Куп навреди и пцости за Македонците од бугарскиот европратеник Александар Јорданов

360 степени - 05.02.2023

„Црвени ѓубриња“, „титоисти“, „србомански измет“ и „одродени Бугари“ се дел од квалификациите што бугарскиот европратеник и поранешен амбасадор во земјава (2001-2005 година) Александар Јорданов ги користи во својата објава на Фејсбук во која ...

Куп навреди и пцости за Македонците од бугарскиот европратеник Александар Јорданов

Либертас - 05.02.2023

Во објава на Фејсбук, која изобилува со навреди и пцости за Македонците, квалификувајќи ги како „црвени ѓубриња“, „титоисти“, „србомански измет“ и „одродени Бугари“, бугарскиот европратеник и поранешен амбасадор во земјава (2001-2005 година) ...

Европски манири од Јорданов: „Македонците се „црвени ѓубриња“, „титоисти“, „србомански измет“ и „одродени Бугари“

Локално - 05.02.2023

Во објава на Фејсбук, која изобилува со навреди и пцости за Македонците, квалификувајќи ги како „црвени ѓубриња“, „титоисти“, „србомански измет“ и „одродени Бугари“, бугарскиот европратеник и поранешен амбасадор во земјава (2001-2005 година) ...

Скандалозни пцовки и навреди од европратеникот Јорданов: „Србомански измет“ и „одродени Бугари“

Фокус - 05.02.2023

Во објава на Фејсбук, која изобилува со навреди и пцости за Македонците, квалификувајќи ги како „црвени ѓубриња“, „титоисти“, „србомански измет“ и „одродени Бугари“, бугарскиот европратеник и поранешен амбасадор во земјава (2001-2005 година) ...

Титоисти, црвено ѓубре, србомани, ќе клечите пред вратата на ЕУ – груби навреди за Македонците од бугарскиот ...

А1 On - 05.02.2023

Скандалозно однесување на македонската гранична полиција на границата меѓу Бугарија и Северна Македонија, како и уште поодвратното однесување на македонската политичка елита и македонските граѓани во Скопје во врска со прославата на годишнината од ...

Бугарскиот европратеник Јорданов ги нарече Македонците „одродени Бугари“

Фактор - 05.02.2023

Бугарскиот европратеник Александар Јорданов ги навредуваше Македонците. Вели дека за Македонија нема место во Европската Унија(ЕУ). „Црвени ѓубриња“, „титоисти“, „србомански измет“ и „одродени Бугари“ се дел од квалификациите што бугарскиот ...

Се јави уште еден бугарски европратеник: Црвено ѓубре, одвратни комунисти, србомани, нема за вас место во ЕУ...

МКД - 05.02.2023

Скандалозно однесување на македонската гранична полиција на границата меѓу Бугарија и Северна Македонија, како и уште поодвратното однесување на македонската политичка елита и македонските граѓани во Скопје во врска со прославата на годишнината од ...

“Србомански измет”, “титовисти”, “ѓубриња” – куп навреди за Македонците од ексбугарскиот амбасадор

Точка - 05.02.2023

Скандалозното однесување на македонската гранична полиција на границата меѓу Бугарија и Северна Македонија, како и уште поодвратното однесување на македонската политичка елита и македонските граѓани во Скопје во врска со прославата на годишнината од ...

Ексбугарскиот амбасадор за Македонците: “Србомански измет”, “титовисти”, “ѓубриња”

Скопје1 - 05.02.2023

Скандалозното однесување на македонската гранична полиција на границата меѓу Бугарија и Северна Македонија, како и уште поодвратното однесување на македонската политичка елита и македонските граѓани во Скопје во врска со прославата на годишнината од ...

ЕВРОПРАТЕНИКОТ ЈОРДАНОВ ВУЛГАРНO ГИ НАВРЕДИ МАКЕДОНЦИТЕ: Одродени Бугари, црвени ѓубриња, титоисти и србомански измет…

Денешен - 05.02.2023

Црвени ѓубриња, титоисти, србомански измет и одродени Бугари се дел од квалификациите што бугарскиот европратеник и поранешен амбасадор во земјава (2001-2005 година) Александар Јорданов ги користи во својата објава на Фејсбук во која порачува дека ...

МНР ќе реагира до ЕП за навредите на Јорданов

Скопје1 - 05.02.2023

Од македонското Министерство за надворешни работи (МНР) велат дека Бугарија не направи доволно напори да спречи пристапување на радикални поединци на граничниот премин Деве Баир. Ќе испратат писмо до ЕП за навредите на бугарскиот европратеник ...