TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Автобусите на ЈСП „Скопје“ утре ќе возат по неделен возен ред

360 степени - 23.04.2024

Oд ЈСП „Скопје“ информираат дека во текот на утрешниот ден жичницата на Водно нема да работи, а дежурни ќе бидат само две билетарници кои ќе работат од 7 до 14 часот Автобусите на Јавното сообраќајно претпријатие „Скопје“, утре, на денот на ...

Автобусите утре ќе сообраќаат по неделен возен ред

Вечер Прес - 23.04.2024

Од јавното сообраќајно претпријатие „Скопје“ информираат дека утре, јавниот превоз ќе функционира по неделен возен ред. Дежурни од 7 до 14 часот ќе бидат билетарниците на Транспортен центар и во Ѓорче Петров.

Познат возниот ред на ЈСП Скопје за време на изборниот ден

Lider - 23.04.2024

За време на првиот претседателски круг јавното сообраќајно претпријатие ќе сообаќа по неделен возен ред. Автобусите ќе сообаќаат поретко од стандарден работен ден, а жичницата на Водно нема да работи.

ЈСП утре со неделен возен ред поради неработниот изборен ден

Скопје1 - 23.04.2024

Јавниот превоз во Скопје, утре ќе функционира по неделен возен ред а жичарницата на Водно нема да работи, соопштија од јавното сообраќајно претпријатие – Скопје. „Дежурни од 7 до 14 часот ќе бидат билетарниците на Транспортен центар и онаа во Ѓорче ...

Јавниот превоз утре по неделен возен ред, жичницата на Водно нема да работи

ТВ21 - 23.04.2024

Јавното сообраќајно претпријатие Скопје соопшти дека утре јавниот превоз ќе функционира по неделен возен ред, а жичницата на Водно нема да работи. Како што се појаснува во соопштението, дежурни од седум до 14 часот ќе бидат билетарниците на ...

УТРЕ НЕМА ДА РАБОТИ ЖИЧНИЦАТА, А АВТОБУСИТЕ ЌЕ ВОЗАТ ПО НЕДЕЛЕН ВОЗЕН РЕД: Еве што велат од ЈСП

Фактор - 23.04.2024

Утре јавниот превоз ќе функционира по неделен возен ред, а Жичницата нема да работи, информираат од ЈСП. Оттаму велат дека д ежурни од 7 до 14 часот ќе бидат билетарниците на Транспортен центар и таа во Ѓорче ...

Автобусите на ЈСП „Скопје“ утре ќе возат по неделен возен ред

Алсат-М - 23.04.2024

Автобусите на Јавното сообраќајно претпријатие „Скопје“, утре, на денот на изборите, ќе возат по неделен возен ред, информираат од претпријатието. Граѓаните кои ќе имаат потреба во текот на утрешниот ден да ги надополнат картичките за јавен превоз, ...

Автобусите на ЈСП „Скопје“ утре ќе возат по неделен возен ред

Lider - 23.04.2024

Oд ЈСП „Скопје“ информираат дека во текот на утрешниот ден жичницата на Водно нема да работи, а дежурни ќе бидат само две билетарници кои ќе работат од 7 до 14 часот Автобусите на Јавното сообраќајно претпријатие „Скопје“, утре, на денот на ...

ЈСП: Јавниот превоз утре по неделен возен ред, жичницата на Водно нема да работи

Канал5 - 23.04.2024

Јавното сообраќајно претпријатие Скопје соопшти дека утре јавниот превоз ќе функционира по неделен возен ред, а жичницата на Водно нема да работи. Како што се појаснува во соопштението, дежурни од седум до 14 часот ќе бидат билетарниците на ...

ЈСП: Јавниот превоз утре по неделен возен ред, жичницата на Водно нема да работи

Frontline - 23.04.2024

Јавното сообраќајно претпријатие Скопје соопшти дека утре јавниот превоз ќе функционира по неделен возен ред, а жичницата на Водно нема да работи. Како што се појаснува во соопштението, дежурни од седум до 14 часот ќе бидат билетарниците на ...

ЈСП: Јавниот превоз утре по неделен возен ред, жичницата на Водно нема да работи

MakPress - 23.04.2024

Јавното сообраќајно претпријатие Скопје соопшти дека утре јавниот превоз ќе функционира по неделен возен ред, а жичницата на Водно нема да работи. Како што се појаснува во соопштението, дежурни од седум до 14 часот ќе бидат билетарниците на ...

Утре нема да работи жичницата, а автобусите ќе возат по неделен возен ред

Курир - 23.04.2024

Дежурни билетарници ќе бидат на Транспортен центар и во Ѓорче Петров, информираат од ЈСП. Утре јавниот превоз ќе функционира по неделен возен ред, а Жичницата нема да работи, информираат од ЈСП.

Утре ЈСП ќе функионира по неделен возен ред а жичарата нема да работи

Lider - 23.04.2024

Утре јавниот превоз ќе функционира по неделен возен ред, а Жичницата нема да работи, информираат од ЈСП. Оттаму велат дека дежурни од 7 до 14 часот ќе бидат билетарниците на Транспортен центар и таа во Ѓорче ...

Јавниот превоз ќе функционира по неделен возен ред, жичницата нема да работи

ММС - 24.04.2024

Денеска кога се одржува првиот круг од претседателските избори јавниот превоз ќе функционира по неделен возен ред, а жичницата нема да работи, информираат од ЈСП. Оттаму велат дека дежурни од 7 до 14 часот ќе бидат билетарниците на Транспортен ...

Јавниот превоз во Скопје со неделен возен ред, жичницата на Водно нема да работи

Канал5 - 24.04.2024

Јавниот превоз денеска ќе функционира по неделен возен ред, а жичницата на Водно нема да работи, соопшто Јавното сообраќајно претпријатие Скопје. Како што се појаснува во соопштението, дежурни од седум до 14 часот ќе бидат билетарниците на ...

Јавниот превоз во Скопје со неделен возен ред, жичницата на Водно нема да работи

Сител - 24.04.2024

Јавниот превоз денеска ќе функционира по неделен возен ред, а жичницата на Водно нема да работи, соопшто Јавното сообраќајно претпријатие Скопје. Како што се појаснува во соопштението, дежурни од седум до 14 часот ќе бидат билетарниците на ...

Автобусите ќе сообраќаат по неделен возен ред

Курир - 24.04.2024

Јавниот превоз денеска ќе функционира по неделен возен ред, а жичницата на Водно нема да работи, соопшто Јавното сообраќајно претпријатие Скопје. Како што се појаснува во соопштението, дежурни од седум до 14 часот ќе бидат билетарниците на ...

Јавниот превоз во Скопје со неделен возен ред, жичницата на Водно нема да работи

24 Вести - 24.04.2024

Јавниот превоз денеска ќе функционира по неделен возен ред, а жичницата на Водно нема да работи, соопшто Јавното сообраќајно претпријатие Скопје. Како што се појаснува во соопштението, дежурни од седум до 14 часот ќе бидат билетарниците на ...

ЈСП: Јавниот превоз по неделен возен ред, жичницата на Водно нема да работи

Макфакс - 24.04.2024

Јавното сообраќајно претпријатие Скопје соопшти дека јавниот превоз ќе функционира по неделен возен ред, а жичницата на Водно нема да работи. Како што се појаснува во соопштението, дежурни од седум до 14 часот ќе бидат билетарниците на Транспортен ...

Автобусите денес ќе возат како во недела

Слободен Печат - 24.04.2024

Јавниот превоз денеска ќе функционира по неделен возен ред, а жичницата на Водно нема да работи, соопшти Јавното сообраќајно претпријатие Скопје. Како што се појаснува во соопштението, дежурни од седум до 14 часот ќе бидат билетарниците на ...

ЈСП: Јавниот превоз по неделен возен ред, жичницата на Водно нема да работи

Опсервер - 24.04.2024

Јавното сообраќајно претпријатие Скопје соопшти дека јавниот превоз ќе функционира по неделен возен ред, а жичницата на Водно нема да работи. Како што се појаснува во соопштението, дежурни од седум до 14 часот ќе бидат билетарниците на Транспортен ...

ЈСП ќе вози по неделен возен ред, жичницата на Водно нема да работи

Кајгана - 24.04.2024

Јавното сообраќајно претпријатие Скопје соопшти дека јавниот превоз ќе функционира по неделен возен ред, а жичницата на Водно нема да работи. Како што се појаснува во соопштението, дежурни од 7 до 14 часот ќе бидат билетарниците на Транспортен ...

ЈСП: Јавниот превоз по неделен возен ред, жичницата на Водно нема да работи

Точка - 24.04.2024

Јавното сообраќајно претпријатие Скопје соопшти дека јавниот превоз ќе функционира по неделен возен ред, а жичницата на Водно нема да работи. Како што се појаснува во соопштението, дежурни од 7 до 14 часот ќе бидат билетарниците на Транспортен ...

Јавниот превоз во Скопје со неделен возен ред, жичницата на Водно нема да работи

Press24 - 24.04.2024

Јавниот превоз денеска ќе функционира по неделен возен ред, а жичницата на Водно нема да работи, соопшто Јавното сообраќајно претпријатие Скопје. Како што се појаснува во соопштението, дежурни од седум до 14 часот ќе бидат билетарниците на ...

ЈСП: Јавниот превоз по неделен возен ред

Press24 - 24.04.2024

Јавното сообраќајно претпријатие Скопје соопшти дека јавниот превоз ќе функционира по неделен возен ред, а жичницата на Водно нема да работи. Како што се појаснува во соопштението, дежурни од седум до 14 часот ќе бидат билетарниците на Транспортен ...

Јавниот превоз во Скопје со неделен возен ред, жичницата на Водно нема да работи

Frontline - 24.04.2024

Јавниот превоз денеска ќе функционира по неделен возен ред, а жичницата на Водно нема да работи, соопшто Јавното сообраќајно претпријатие Скопје. Како што се појаснува во соопштението, дежурни од седум до 14 часот ќе бидат билетарниците на ...

ЈСП: Јавниот превоз ќа функционира по неделен возен ред, жичницата на Водно нема да работи

Денар - 24.04.2024

Јавното сообраќајно претпријатие Скопје соопшти дека јавниот превоз ќе функционира по неделен возен ред, а жичницата на Водно нема да работи. Како што се појаснува во соопштението, дежурни од седум до 14 часот ќе бидат билетарниците на Транспортен ...

Јавниот превоз во Скопје со неделен возен ред, жичницата на Водно нема да работи

Во Центар - 24.04.2024

Јавниот превоз денеска ќе функционира по неделен возен ред, а жичницата на Водно нема да работи, соопшто Јавното сообраќајно претпријатие Скопје. Како што се појаснува во соопштението, дежурни од седум до 14 часот ќе бидат билетарниците на ...

ЈСП: Јавниот превоз по неделен возен ред, жичницата на Водно нема да работи

MTM - 24.04.2024

Јавното сообраќајно претпријатие Скопје соопшти дека јавниот превоз ќе функционира по неделен возен ред, а жичницата на Водно нема да работи. Како што се појаснува во соопштението, дежурни од седум до 14 часот ќе бидат билетарниците на Транспортен ...