TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ФОТО: Почина најстарата жена во Русија, имаше 128 години

Курир - 21.01.2019

Најстариот човек во Русија – Нана Шаова почина на 128-годишна возраст, во градот Баксан во Република Кабардино-Балкарија. Ова го објави Регионалната администрација на официјалната Инстаграм страница.

На 128 годишна возраст почина најстарата Русинка

+инфо - 21.01.2019

Најстариот човек во Русија – Нана Шаова почина на 128-годишна возраст, во градот Баксан во Република Кабардино-Балкарија. Ова го објави Регионалната администрација на официјалната Инстаграм страница.

Почина најстарата жена во Русија

Нетпрес - 21.01.2019

Најстариот човек во Русија – Нана Шаова, почина на 128-годишна возраст, во градот Баксан во Република Кабардино-Балкарија. Ова го објави Регионалната администрација на официјалната Инстаграм страница.

Почина најстарата жена во Русија, имаше 128 години

Опсервер - 21.01.2019

Најстариот човек во Русија – Нана Шаова почина на 128-годишна возраст, во градот Баксан во Република Кабардино-Балкарија. Ова го објави Регионалната администрација на официјалната Инстаграм страница.

Почина најстарата Русинка, имаше 128 години

Сител - 21.01.2019

Најстариот човек во Русија – Нана Шаова почина на 128-годишна возраст, во градот Баксан во Република Кабардино-Балкарија. Ова го објави Регионалната администрација на официјалната Инстаграм страница.

Почина најстарата жена во Русија, имаше 128 години

Локално - 21.01.2019

Најстариот човек во Русија – Нана Шаова почина на 128-годишна возраст, во градот Баксан во Република Кабардино-Балкарија. Ова го објави Регионалната администрација на официјалната Инстаграм страница.

Почина најстарата жена во Русија, имаше 128 години

А1 On - 21.01.2019

Најстариот човек во Русија – Нана Шаова почина на 128-годишна возраст, во градот Баксан во Република Кабардино-Балкарија. Ова го објави Регионалната администрација на официјалната Инстаграм страница.