TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Знаци дека детето има потреба повеќе време да поминува со таткото

Деца - 21.05.2019

Улогата на таткото во животот на детето е многу значајна бидејќи покрај љубовта и емоционалната сигурност, на детето му помага и при когнитивниот и социјалниот развој. Истражувањата покажале дека татковците имаат многу важна улога во животите на ...

Германци си го заборавиле новороденото бебе во такси

Канал5 - 20.05.2019

Родители си го заборавиле во такси штотуку роденото бебе, откако од болница стигнале во својот дом. Како што соопшти полицијата од Хамбург , родителите забележале дека го заборавиле бебето дури кога стигнале дома.

Само што излегле од породилиштето, го заборавиле своето бебе во такси

Слободен Печат - 20.05.2019

Откако од болницата пристигнале пред својата куќа забележале дека го нема нивното штотуку родено бебе, односно дека го заборавиле во таксито. Родители на штотуку родено бебе го заборавиле своето новороденче во такси, откако од болницата пристигнале ...

Родители во такси го заборавиле тукушто родено бебе, го забележал следниот клиент

ТВ21 - 20.05.2019

Родители своето новородено бебе по излегувањето од болница го заборавиле во такси. Пристигнале пред нивната куќа, го напуштиле возилото, но го заборавиле бебето, објави германската полиција.

Само што излегле од породилиште, го заборавиле своето бебе во такси

Точка - 20.05.2019

Родителите на штотуку роденото бебе, го заборавиле своеот новороденче во такси, откако излегле од болницата и пристигнале пред својата куќа, објавила полицијата од Хамбург. Кога ја сфатиле грешката, таткото се затрчал кон автомобилот, но таксистот ...

Хамбург: Родители заборавиле новороденче во такси

А1 On - 20.05.2019

Млада брачна двојка го заборавила бебето во такси. Родителите, кои од болница си оделе дома со нороденото бебе, сфатиле дека го заборавиле откако ја платиле сметката и излегле од возилото со едногодишниот син.

Родители си го заборавиле тукушто роденото бебе во такси

365 - 20.05.2019

Родители си го заборавиле новороденото бебе во таксито со кое пред својот дом стигнале директно од болница, објави полицијата од Хамбург. Кога сфатиле што направиле, таткото потрчал по таксито, но таксистот не забележал, исто како што не го ...

Да им помогнеме на децата говорно да се осамостојат

Деца - 20.05.2019

Преку говорот како средство за комуникација децата примаат и бараат објаснувања, ги изразуваат своите желби и потреби, а должност на секој родител е да го научи своето дете да зборува. Треба секојдневно да го учи да зборува на начин прифатлив и ...

Родители во такси го заборавиле тукушто родено бебе, го забележал следниот клиент

Република - 20.05.2019

Родители своето новородено бебе по излегувањето од болница го заборавиле во такси. Пристигнале пред нивната куќа, го напуштиле возилото, но го заборавиле бебето, објави германската полиција.

Хамбург: Родители заборавиле новороденче во такси

24Инфо - 20.05.2019

Млада брачна двојка го заборавила бебето во такси. Родителите, кои од болница си оделе дома со нороденото бебе, сфатиле дека го заборавиле откако ја платиле сметката и излегле од возилото со едногодишниот син.

Родители во такси го заборавиле тукушто родено бебе, го забележал следниот клиент

4NEWS - 20.05.2019

Родители своето новородено бебе по излегувањето од болница го заборавиле во такси. Пристигнале пред нивната куќа, го напуштиле возилото, но го заборавиле бебето, објави германската полиција.

Хамбург: Родители заборавиле новороденче во такси

Либертас - 20.05.2019

Млада брачна двојка го заборавила бебето во такси. Родителите, кои од болница си оделе дома со нороденото бебе, сфатиле дека го заборавиле откако ја платиле сметката и излегле од возилото со едногодишниот син.

Родители од Хамбург си го заборавиле во такси тукушто роденото бебе

Независен - 21.05.2019

Родители своето новородено бебе по излегувањето од болница го заборавиле во такси. Пристигнале пред нивната куќа, го напуштиле возилото, но го заборавиле бебето, објави германската полиција.

Хамбург: Родители заборавиле новороденче во такси

+инфо - 20.05.2019

Млада брачна двојка го заборавила бебето во такси. Родителите, кои од болница си оделе дома со нороденото бебе, сфатиле дека го заборавиле откако ја платиле сметката и излегле од возилото со едногодишниот син.

Хамбург: Родители заборавиле новороденче во такси

ММС - 20.05.2019

Млада брачна двојка го заборавила бебето во такси. Родителите, кои од болница си оделе дома со нороденото бебе, сфатиле дека го заборавиле откако ја платиле сметката и излегле од возилото со едногодишниот син.

Хамбург: Родители заборавиле новороденче во такси

MakPress - 20.05.2019

Млада брачна двојка го заборавила бебето во такси. Родителите, кои од болница си оделе дома со нороденото бебе, сфатиле дека го заборавиле откако ја платиле сметката и излегле од возилото со едногодишниот син.

Хамбург: Родители заборавиле новороденче во такси

Локално - 20.05.2019

Млада брачна двојка го заборавила бебето во такси. Родителите, кои од болница си оделе дома со нороденото бебе, сфатиле дека го заборавиле откако ја платиле сметката и излегле од возилото со едногодишниот син.

Хамбург: Родители заборавиле новороденче во такси

Опсервер - 20.05.2019

Млада брачна двојка го заборавила бебето во такси. Родителите, кои од болница си оделе дома со нороденото бебе, сфатиле дека го заборавиле откако ја платиле сметката и излегле од возилото со едногодишниот син.