TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бројот на жртвите во поплавите во Индонезија порасна на 104

+инфо - 20.03.2019

Билансот на загинати во поплавите и свлечиштата што ја погодија индонезиската провинција Папуа се искачи на 104, додека 79 лица и натаму се водат како исчезнати, соопшти денеска портпаролот на Националната агенција за справување со кризи, Сутопо ...

Поплавите во Индонезија однесоа најмалку 89 животи

Глас на Америка - 19.03.2019

Помеѓу шест и седум илјади луѓе се раселени и се наоѓаат во засолништа за итни случаи Службите за вонредни состојби во Индонезија соопштија дека 89 лица загинаа во тридневните поплави и лизгање на земјиштето во источната провинција Папуа.

Осумдесет и девет жртви, десетици луѓе исчезнати во поплавите во Индонезија

+инфо - 19.03.2019

Бројот на жртвите во поплавите и лизгање на земјиштето предизвикани од обилните дождови во индонезиската провинција Папуа се искачи на 89, околу 160 луѓе се повредени, а десетици луѓе се водат како исчезнати.

Поплавите во Индонезија однесоа 89 животи, 159 луѓе се повредени

Макфакс - 19.03.2019

Најмалку 89 лица загинаа, а десетици се водат како исчезнати како поплавите и лизгањето на земјиштето во источната индонезиска провинција Папуа, соопштија денеска официјални лица. Во повеќе делови во пошироката област на Џајапура, уништени се ...

Бројот на жртвите во поплавите во Индонезија порасна на 104

24Инфо - 20.03.2019

Билансот на загинати во поплавите и свлечиштата што ја погодија индонезиската провинција Папуа се искачи на 104, додека 79 лица и натаму се водат како исчезнати, соопшти денеска портпаролот на Националната агенција за справување со кризи, Сутопо ...

Бројот на жртвите во поплавите во Индонезија се искачи на 89

Независен - 19.03.2019

Бројот на жртвите во поплавите и лизгање на земјиштето предизвикани од обилните дождови во индонезиската провинција Папуа се искачи на 89, околу 160 луѓе се повредени, а десетици луѓе се водат како исчезнати.

Поплавите во Индонезија однесоа 89 животи, 159 луѓе се повредени

24Инфо - 19.03.2019

Најмалку 89 лица загинаа, а десетици се водат како исчезнати како последица на поплавите и лизгањето на земјиштето во источната индонезиска провинција Папуа, соопштија денеска официјални лица.

Бројот на жртвите во поплавите во Индонезија порасна на 104

А1 On - 20.03.2019

Билансот на загинати во поплавите и свлечиштата што ја погодија индонезиската провинција Папуа се искачи на 104, додека 79 лица и натаму се водат како исчезнати, соопшти денеска портпаролот на Националната агенција за справување со кризи, Сутопо ...

Бројот на жртвите во поплавите во Индонезија се искачи на 89

Опсервер - 19.03.2019

Бројот на жртвите во поплавите и лизгање на земјиштето предизвикани од обилните дождови во индонезиската провинција Папуа се искачи на 89, околу 160 луѓе се повредени, а десетици луѓе се водат како исчезнати.

Поплавите во Индонезија однесоа 89 животи, 159 луѓе се повредени

Точка - 19.03.2019

Најмалку 89 лица загинаа, а десетици се водат како исчезнати како последица на поплавите и лизгањето на земјиштето во источната индонезиска провинција Папуа, соопштија денеска официјални лица.

Бројот на жртвите во поплавите во Индонезија порасна на 104

24 Вести - 20.03.2019

Билансот на загинати во поплавите и свлечиштата што ја погодија индонезиската провинција Папуа се искачи на 104, додека 79 лица и натаму се водат како исчезнати, соопшти денеска портпаролот на Националната агенција за справување со кризи, Сутопо ...

Зголемен бројот на жртвите во поплавите во Индонезија

Н.Македонија - 19.03.2019

Бројот на жртвите во поплавите и лизгање на земјиштето предизвикани од обилните дождови во индонезиската провинција Папуа се искачи на 89, околу 160 луѓе се повредени, а десетици луѓе се водат како исчезнати.

Поплавите во Индонезија однесоа 89 животи, 159 луѓе се повредени

Centar - 19.03.2019

Најмалку 89 лица загинаа, а десетици се водат како исчезнати како последица на поплавите и лизгањето на земјиштето во источната индонезиска провинција Папуа, соопштија денеска официјални лица.

Бројот на жртвите во поплавите во Индонезија порасна на 104

MTM - 20.03.2019

Билансот на загинати во поплавите и свлечиштата што ја погодија индонезиската провинција Папуа се искачи на 104, додека 79 лица и натаму се водат како исчезнати, соопшти денеска портпаролот на Националната агенција за справување со кризи, Сутопо ...

Бројот на жртвите во поплавите во Индонезија се искачи на 89

MTM - 19.03.2019

Бројот на жртвите во поплавите и лизгање на земјиштето предизвикани од обилните дождови во индонезиската провинција Папуа се искачи на 89, околу 160 луѓе се повредени, а десетици луѓе се водат како исчезнати.

Бројот на жртвите во поплавите во Индонезија порасна на 104

Опсервер - 20.03.2019

Билансот на загинати во поплавите и свлечиштата што ја погодија индонезиската провинција Папуа се искачи на 104, додека 79 лица и натаму се водат како исчезнати, соопшти денеска портпаролот на Националната агенција за справување со кризи, Сутопо ...

Бројот на жртвите во поплавите во Индонезија се искачи на 89

Сител - 19.03.2019

Бројот на жртвите во поплавите и лизгање на земјиштето предизвикани од обилните дождови во индонезиската провинција Папуа се искачи на 89, околу 160 луѓе се повредени, а десетици луѓе се водат како исчезнати.

Бројот на жртвите во поплавите во Индонезија се искачи на 89

А1 On - 19.03.2019

Бројот на жртвите во поплавите и лизгање на земјиштето предизвикани од обилните дождови во индонезиската провинција Папуа се искачи на 89, околу 160 луѓе се повредени, а десетици луѓе се водат како исчезнати.

Бројот на жртвите во поплавите во Индонезија се искачи на 89

ТВ21 - 19.03.2019

Бројот на жртвите во поплавите и лизгање на земјиштето предизвикани од обилните дождови во индонезиската провинција Папуа се искачи на 89, околу 160 луѓе се повредени, а десетици луѓе се водат како исчезнати.

Бројот на жртвите во поплавите во Индонезија се искачи на 89

4NEWS - 19.03.2019

Бројот на жртвите во поплавите и лизгање на земјиштето предизвикани од обилните дождови во индонезиската провинција Папуа се искачи на 89, околу 160 луѓе се повредени, а десетици луѓе се водат како исчезнати.