TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Почина израелскиот шпион кој го пронајде озлогласениот нацист

Канал5 - 24.03.2019

Рафи Еитан, поранешниот израелски министер и еден од најдобрите шпиони на израелската разузнавачка служба „Мосад“, почина на своја 92 годишна возраст. Еитан ја предводеше големата операција за апсење на еден од најозлогласените нацисти – Адолф ...

Почина израелскиот разузнавач кој го уапси Ајхман

+инфо - 24.03.2019

На 92-годишна возраст почина поранешниот израелски министер за пензионерски работи и агент на Мосад, Рафи Ејтан, кој раководеше се операцијата за апсење на озлогласениот нацистички воен злосторник Адолф Ајхман.

Почина израелскиот шпион кој уапси еден од најголемите нацистички злосторници

МКД - 24.03.2019

Рафи Еитан поранешен израелски министер и разузнувач на Мосад почина во саботата на возраст од 92 години. Еитан ја предводеше операцијата за апсење на еден од најозлогласените нацисти - бегалецот Адолф Ајхман.

Почина агентот кој го фати нацистот Ајхман, создавачот на холокаустот

Р.С.Европа - 24.03.2019

Рафи Еитан, израелскиот разузнавач кој го фати еден од најозлогласените нацисти и содавачот на холокаусот - Адолф Ајхман, починал вчера на 92-годишна возраст, соопшти израелската држава. „Изгубивме храбар борец кој придонсе за безбедноста на Израел ...

Почина израелскиот шпион кој го пронајде озлогласениот Нацист: Ова е херојот кој го уапси архитектот на Холокаустот

Точка - 24.03.2019

Рафи Еитан, поранешниот израелски министер и еден од најдобрите шпиони на израелската разузнавачка служба „Мосад“, почина на своја 92 годишна возраст. Еитан ја предводеше големата операција за апсење на еден од најозлогласените Нацисти – Адолф ...

Почина израелскиот разузнавач кој го уапси Ајхман

24Инфо - 24.03.2019

На 92-годишна возраст почина поранешниот израелски министер за пензионерски работи и агент на Мосад, Рафи Ејтан, кој раководеше се операцијата за апсење на озлогласениот нацистички воен злосторник Адолф Ајхман.

Почина израелскиот шпион кој уапси еден од најголемите нацистички злосторници

Алфа - 24.03.2019

Рафи Еитан поранешен израелски министер и разузнувач на Мосад почина во саботата на возраст од 92 години. Еитан ја предводеше операцијата за апсење на еден од најозлогласените нацисти – бегалецот Адолф Ајхман.

Почина член на МОСАД кој го уапси нацистичкиот воен злосторник Адолф Ајхман

Нова ТВ - 24.03.2019

На 92-годишна возраст почина поранешниот израелски министер за пензионерски работи и агент на МОСАД, Рафи Ејтан, кој раководеше се операцијата за апсење на озлогласениот нацистички воен злосторник, Адолф Ајхман.

Почина израелскиот разузнавач кој го уапси Ајхман

MakPress - 24.03.2019

На 92-годишна возраст почина поранешниот израелски министер за пензионерски работи и агент на Мосад, Рафи Ејтан, кој раководеше се операцијата за апсење на озлогласениот нацистички воен злосторник Адолф Ајхман.

Почина израелскиот разузнавач кој го уапси Ајхман

А1 On - 24.03.2019

На 92-годишна возраст почина поранешниот израелски министер за пензионерски работи и агент на Мосад, Рафи Ејтан, кој раководеше се операцијата за апсење на озлогласениот нацистички воен злосторник Адолф Ајхман.

Почина израелскиот разузнавач кој го уапси нацистичкиот воен злосторник Ајхман

Независен - 24.03.2019

На 92-годишна возраст почина поранешниот израелски министер за пензионерски работи и агент на Мосад, Рафи Ејтан, кој раководеше се операцијата за апсење на озлогласениот нацистички воен злосторник Адолф Ајхман.

Почина израелскиот разузнавач кој го уапси Ајхман

Опсервер - 24.03.2019

На 92-годишна возраст почина поранешниот израелски министер за пензионерски работи и агент на Мосад, Рафи Ејтан, кој раководеше се операцијата за апсење на озлогласениот нацистички воен злосторник Адолф Ајхман.