TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Фејсбук“, ,,Инстаграм“, „Тикток“ и „X“ се главни виновници за депресија и анксиозност кај младите

Телма - 15.04.2024

Преголемата употреба на „Фејсбук“, „Инстаграм“, „Тикток“ или „X“ може да биде причинител за нарушен сон, депресија, стрес и анксиозност, предупредуваат лекарите. Докторката по неврологија, Рејчел Самерс изјави дека за да се избегне ваквиот проблем, ...

Предолго време на „Инстаграм“, „Тикток“ и „X“ причинува депресија и анксиозност

OhridNews - 15.04.2024

Прекумерната употреба на „Фејсбук“, „Инстаграм“, „Тикток“ или „X“ може да биде причинител на недоволен сон, депресија, стрес и анксиозност, предупредуваат лекарите. Неврологот Рејчел Самерс го користи својот интернет-простор за да ги сподели своите ...

Невролог предупредува за симптомите на прекумерно користење на социјалните мрежи

24Инфо - 14.04.2024

Неврологот Рејчел Самерс редовно споделува совети и трикови за подобрување на менталното здравје на ТикТок. Таа неодамна откри дека не треба да поминуваме повеќе од 30 минути дневно на социјалните мрежи.

Предолго време на „Инстаграм“, „Тикток“ и „X“ причинува депресија и анксиозност

Бриф - 15.04.2024

Прекумерната употреба на „Фејсбук“, „Инстаграм“, „Тикток“ или „X“ може да биде причинител на недоволен сон, депресија, стрес и анксиозност, предупредуваат лекарите. Неврологот Рејчел Самерс го користи својот интернет-простор за да ги сподели своите ...

Предолго време на „Инстаграм“, „Тикток“ и „X“ причинува депресија и анксиозност

Frontline - 15.04.2024

Прекумерната употреба на „Фејсбук“, „Инстаграм“, „Тикток“ или „X“ може да биде причинител на недоволен сон, депресија, стрес и анксиозност, предупредуваат лекарите. Неврологот Рејчел Самерс го користи својот интернет-простор за да ги сподели своите ...

Предолго време на „Инстаграм“, „Тикток“ и „X“ причинува депресија и анксиозност

Сител - 15.04.2024

Прекумерната употреба на „Фејсбук“, „Инстаграм“, „Тикток“ или „X“ може да биде причинител на недоволен сон, депресија, стрес и анксиозност, предупредуваат лекарите. Неврологот Рејчел Самерс го користи својот интернет-простор за да ги сподели своите ...

Предолго време на „Инстаграм“, „Тикток“ и „X“ причинува депресија и анксиозност

Нова ТВ - 15.04.2024

Прекумерната употреба на „Фејсбук“, „Инстаграм“, „Тикток“ или „X“ може да биде причинител на недоволен сон, депресија, стрес и анксиозност, предупредуваат лекарите. Неврологот Рејчел Самерс го користи својот интернет-простор за да ги сподели своите ...

Предолго време на „Инстаграм“, „Тикток“ и „X“ причинува депресија и анксиозност

Канал5 - 15.04.2024

Прекумерната употреба на „Фејсбук“, „Инстаграм“, „Тикток“ или „X“ може да биде причинител на недоволен сон, депресија, стрес и анксиозност, предупредуваат лекарите. Неврологот Рејчел Самерс го користи својот интернет-простор за да ги сподели своите ...

Предолго време на „Инстаграм“, „Тикток“ и „X“ причинува депресија и анксиозност

Либертас - 15.04.2024

Прекумерната употреба на „Фејсбук“, „Инстаграм“, „Тикток“ или „X“ може да биде причинител на недоволен сон, депресија, стрес и анксиозност, предупредуваат лекарите. Неврологот Рејчел Самерс го користи својот интернет-простор за да ги сподели своите ...

Стрес, депресија и анксиозност од предолго време на „Фејсбук“, „Инстаграм“, „Тикток“ …

Gostivarpress.mk - 15.04.2024

Прекумерната употреба на „Фејсбук“, „Инстаграм“, „Тикток“ или „X“ може да биде причинител на недоволен сон, депресија, стрес и анксиозност, предупредуваат лекарите. Неврологот Рејчел Самерс го користи својот интернет-простор за да ги сподели своите ...

Предолго време на „Инстаграм“, „Тикток“ и „X“ причинува депресија и анксиозност

Во Центар - 15.04.2024

Прекумерната употреба на „Фејсбук“, „Инстаграм“, „Тикток“ или „X“ може да биде причинител на недоволен сон, депресија, стрес и анксиозност, предупредуваат лекарите. Неврологот Рејчел Самерс го користи својот интернет-простор за да ги сподели своите ...

Стрес, депресија и анксиозност од предолго време на „Фејсбук“, „Инстаграм“, „Тикток“ …

Пулс24 - 15.04.2024

Прекумерната употреба на „Фејсбук“, „Инстаграм“, „Тикток“ или „X“ може да биде причинител на недоволен сон, депресија, стрес и анксиозност, предупредуваат лекарите. Неврологот Рејчел Самерс го користи својот интернет-простор за да ги сподели своите ...

Предолго време поминато на „Инстаграм“, „Тикток“ и „X“ причинува депресија и анксиозност

365 - 15.04.2024

Прекумерната употреба на „Фејсбук“, „Инстаграм“, „Тикток“ или „X“ може да биде причинител на недоволен сон, депресија, стрес и анксиозност, предупредуваат лекарите. Неврологот Рејчел Самерс го користи својот интернет-простор за да ги сподели своите ...

Предолго време на „Инстаграм“, „Тикток“ и „X“ причинува депресија и анксиозност

MakPress - 16.04.2024

Прекумерната употреба на „Фејсбук“, „Инстаграм“, „Тикток“ или „X“ може да биде причинител на недоволен сон, депресија, стрес и анксиозност, предупредуваат лекарите. Неврологот Рејчел Самерс го користи својот интернет-простор за да ги сподели своите ...

Предолго време на Фејсбук, Инстаграм, Тикток и X причинува депресија и анксиозност

МКД - 16.04.2024

Прекумерната употреба на „Фејсбук“, „Инстаграм“, „Тикток“ или „X“ може да биде причинител на недоволен сон, депресија, стрес и анксиозност, предупредуваат лекарите. Неврологот Рејчел Самерс го користи својот интернет-простор за да ги сподели своите ...

Ова се симптоми на прекумерна употреба на социјалните мрежи

Во Центар - 16.04.2024

Ненаучничката Рејчел Самерс редовно споделува совети и трикови за подобрување на менталното здравје на TikTok. „Прекумерната употреба на Instagram, TikTok и X може да биде виновник за депресија и анксиозност“, рече таа.