TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Отворена нова градинка во Охрид

Нетпрес - 24.01.2015

Министерот за труд и социјална политика Диме Спасов и градоначалникот на Охрид Никола Бакрачески денеска ја предадоа во употреба новата градинка што ќе функционира во рамки на Основното училиште „Кочо Рацин“ во охридската населба „Радојца Новичиќ“.

Отворање на нова градинка во Охрид

Lider - 24.01.2015

Денеска во 11:45 часот, во Охрид (ул. „Радојца Новичиќ”, во склоп на училиштето „Кочо Рацин), министерот за труд и социјална политика, Диме Спасов и градоначалникот на Општина Охрид, Никола Бакрачевски, ќе ја пуштат во употреба новата детска ...

Охрид побогат за уште една детска градинка, утре ќе биде отворена

Курир - 23.01.2015

Општина Охрид ќе добие уште една детска градинка. Министерот за труд и социјална политика Диме Спасов и градоначалникот на општина Охрид Никола Бакрачески, утре свечено ќе ја отворат детската градинка во склоп на училиштето „Кочо Рацин" на улица ...

Втора детска градинка за еден месец

Вечер Прес - 24.01.2015

Министерот за труд и социјална политика Диме Спасов и градоначалникот на Охрид Никола Бакрачески денеска ја предадоа во употреба новата градинка што ќе функционира во рамки на Основното училиште „Кочо Рацин" во охридската населба „Радојца Новичиќ".

Охрид од утре побогат за уште една детска градинка

Press24 - 23.01.2015

Општина Охрид ќе добие уште една детска градинка. Министерот за труд и социјална политика Диме Спасов и градоначалникот на општина Охрид Никола Бакрачески, утре свечено ќе ја отворат детската градинка во склоп на училиштето „Кочо Рацин" на улица ...

Отворена градинка во склоп во ОУ „Кочо Рацин“ во Охрид

Денешен - 24.01.2015

Министерот за труд и социјална политика Диме Спасов и градоначалникот на Охрид Никола Бакрачески денеска ја предадоа во употреба новата градинка што ќе функционира во рамки на Основното училиште „Кочо Рацин“ во охридската населба „Радојца Новичиќ“.

ФОТО: Отворена нова градинка во Охрид

Курир - 24.01.2015

Министерот за труд и социјална политика Диме Спасов и градоначалникот на Охрид Никола Бакрачески денеска ја предадоа во употреба новата градинка што ќе функционира во рамки на Основното училиште „Кочо Рацин“ во охридската населба „Радојца Новичиќ“, ...