TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Отворена самостојната ликовна изложба „Вера, Надеж, Љубов“ на Нада Ѕмбова Донева од Кочани

Вечер Прес - 30.09.2022

Во изложбениот салон на Центарот за култура „Бели мугри“ во Кочани вечерва беше отворена втората самостојна ликовна изложба „Вера, Надеж, Љубов“ на роднокрајната авторка Нада Ѕмбова Донева.

Ликовна изложба „Вера, Надеж, Љубов“ од Нада Ѕмбова Донева во ЦК „Бели мугри“ во Кочани

Опсервер - 30.09.2022

Во изложбениот салон на Центарот за култура „Бели мугри“ во Кочани вечерва ќе биде отворена втората самостојна изложба „Вера, Надеж, Љубов“ на роднокрајната авторка Нада Ѕмбова Донева. На изложбата ќе бидат претставени дваесетина дела работени во ...

„Вера, Надеж, Љубов“ – самостојна изложба на Нада Ѕмбова Донева

Н.Македонија - 29.09.2022

Утре во Кочани ќе се одржи втората самостојна изложба на ликовниот уметник Нада Ѕмбова Донева – „Вера, Надеж, Љубов“ во НУЦК „Бели Мугри“, со почеток во 19:30 часот. Изложбата е дел од годишната на програма на НУЦК „Бели мугри“ финансирана од ...

Втора самостојана изложба на Нада Ѕмбова Донева – „Вера, Надеж, Љубов“ во Кочани

Република - 29.09.2022

Утре во Кочани ќе се одржи втората самостојна изложба на ликовниот уметник Нада Ѕмбова Донева – „Вера, Надеж, Љубов“ во НУЦК „Бели Мугри“ во Кочани со почеток во 19,30 часот, фоаје 2. Изложбата е дел од годишната на програма на НУЦК „Бели мугри“ ...

Изложба „Вера, Надеж, Љубов“ од Нада Ѕмбова Донева во Кочани

Вечер Прес - 30.09.2022

Во изложбениот салон на Центарот за култура „Бели мугри“ во Кочани вечерва ќе биде отворена втората самостојна изложба „Вера, Надеж, Љубов“ на роднокрајната авторка Нада Ѕмбова Донева. На изложбата ќе бидат претставени дваесетина дела работени во ...

Ликовна изложба „Вера, Надеж, Љубов“ од Нада Ѕмбова Донева во ЦК „Бели мугри“ во Кочани

MakPress - 30.09.2022

Во изложбениот салон на Центарот за култура „Бели мугри“ во Кочани вечерва ќе биде отворена втората самостојна изложба „Вера, Надеж, Љубов“ на роднокрајната авторка Нада Ѕмбова Донева. На изложбата ќе бидат претставени дваесетина дела работени во ...

Отворена самостојната ликовна изложба „Вера, Надеж, Љубов“ на Нада Ѕмбова Донева од Кочани

Опсервер - 30.09.2022

– Во изложбениот салон на Центарот за култура „Бели мугри“ во Кочани вечерва беше отворена втората самостојна ликовна изложба „Вера, Надеж, Љубов“ на роднокрајната авторка Нада Ѕмбова Донева.

Отворена самостојната ликовна изложба „Вера, Надеж, Љубов“ на Нада Ѕмбова Донева во Кочани

Нетпрес - 01.10.2022

Во изложбениот салон на Центарот за култура „Бели мугри“ во Кочани синоќа беше отворена втората самостојна ликовна изложба „Вера, Надеж, Љубов“ на роднокрајната авторка Нада Ѕмбова Донева.