TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Нападната американска база во Сирија

МКД - 26.11.2022

Две ракети биле насочени синоќа кон американска патролна база во североисточна Сирија, но нема повредени ниту е причинета материјална штета, соопшти американската војска. Сириските демократски сили, кои се поддржани од Соединетите Американски ...

Ракетирана американската воена база во Сирија

Фокус - 26.11.2022

Два проектила беа испукани врз американска патролна база во североисточна Сирија, но нема повредени или оштетувања на базата, соопшти американската војска. Американската војска додаде дека Сириските демократски сили поддржани од Вашингтон го ...

Нападната американска база

Скопје1 - 26.11.2022

Две ракети паднаа синоќа во близина на американската патролна база во североисточна Сирија, но нема повредени или материјална штета, соопшти американската војска. Сириската демократска партија, која ги поддржува Соединетите Американски Држави, го ...

Ракетен напад врз американска воена база во Сирија, нема жртви

Слободен Печат - 26.11.2022

Два проектила беа испукани врз американска патролна база во североисточна Сирија, но нема повредени или оштетувања на базата, соопшти американската војска. Американската војска додаде дека Сириските демократски сили поддржани од Вашингтон го ...

Ракетен напад врз американска воена база во Сирија, нема жртви

А1 On - 26.11.2022

Два проектила беа испукани врз американска патролна база во североисточна Сирија, но нема повредени или оштетувања на базата, соопшти американската војска. Американската војска додаде дека Сириските демократски сили поддржани од Вашингтон го ...

НАПАДНАТА АМЕРИКАНСКА БАЗА: Реакција на Пентагон

Фактор - 26.11.2022

Две ракети паднаа синоќа во близина на американската патролна база во североисточна Сирија, но нема повредени или материјална штета, соопшти американската војска. Сириските демократски сили, кои се поддржани од Соединетите Американски Држави, го ...

Ракетен напад врз американска воена база во Сирија, нема жртви

Алсат-М - 26.11.2022

Два проектила беа испукани врз американска патролна база во североисточна Сирија, но нема повредени или оштетувања на базата, соопшти американската војска. Американската војска додаде дека Сириските демократски сили поддржани од Вашингтон го ...

Ракетен напад врз американска воена база во Сирија, нема жртви

Опсервер - 26.11.2022

– Два проектила беа испукани врз американска патролна база во североисточна Сирија, но нема повредени или оштетувања на базата, соопшти американската војска. Американската војска додаде дека Сириските демократски сили поддржани од Вашингтон го ...

Проектили испукани врз американска база во Сирија

Курир - 26.11.2022

Два проектила беа испукани врз американска патролна база во североисточна Сирија, но нема повредени или оштетувања на базата, соопшти американската војска. Американската војска додаде дека Сириските демократски сили поддржани од Вашингтон го ...

Ракетен напад врз американска воена база во Сирија, нема жртви

Во Центар - 26.11.2022

– Два проектила беа испукани врз американска патролна база во североисточна Сирија, но нема повредени или оштетувања на базата, соопшти американската војска. Американската војска додаде дека Сириските демократски сили поддржани од Вашингтон го ...

Ракетен напад врз американска воена база во Сирија, нема жртви

24 Вести - 26.11.2022

Два проектила беа испукани врз американска патролна база во североисточна Сирија, но нема повредени или оштетувања на базата, соопшти американската војска. Американската војска додаде дека Сириските демократски сили поддржани од Вашингтон го ...

Проектили испукани врз американска база во Сирија

Нетпрес - 26.11.2022

Два проектила беа испукани врз американска патролна база во североисточна Сирија, но нема повредени или оштетувања на базата, соопшти американската војска. Американската војска додаде дека Сириските демократски сили поддржани од Вашингтон го ...

Ракетен напад врз американска воена база во Сирија, нема жртви

MakPress - 26.11.2022

Два проектила беа испукани врз американска патролна база во североисточна Сирија, но нема повредени или оштетувања на базата, соопшти американската војска. Американската војска додаде дека Сириските демократски сили поддржани од Вашингтон го ...

Испукани два проектили врз американска база

Press24 - 26.11.2022

Два проектила беа испукани врз американска патролна база во североисточна Сирија, но нема повредени или оштетувања на базата, соопшти американската војска. Американската војска додаде дека Сириските демократски сили поддржани од Вашингтон го ...

Ракетен напад врз американска воена база во Сирија, нема жртви

Сител - 26.11.2022

– Два проектила беа испукани врз американска патролна база во североисточна Сирија, но нема повредени или оштетувања на базата, соопшти американската војска. Американската војска додаде дека Сириските демократски сили поддржани од Вашингтон го ...

СИРИЈА: Ракетен напад врз американска воена база, нема жртви

Денешен - 26.11.2022

Два проектила беа испукани врз американска патролна база во североисточна Сирија, но нема повредени или оштетувања на базата, соопшти американската војска. Американската војска додаде дека Сириските демократски сили поддржани од Вашингтон го ...

Проектили испукани врз американска база во Сирија

Lider - 26.11.2022

Два проектила беа испукани врз американска патролна база во североисточна Сирија, но нема повредени или оштетувања на базата, соопшти американската војска. Американската војска додаде дека Сириските демократски сили поддржани од Вашингтон го ...

Ракетен напад врз американска воена база во Сирија, нема жртви

Zoom - 26.11.2022

Два проектила беа испукани врз американска патролна база во североисточна Сирија, но нема повредени или оштетувања на базата, соопшти американската војска. Американската војска додаде дека Сириските демократски сили поддржани од Вашингтон го ...

Ракетен напад врз американска воена база во Сирија, нема жртви

Канал5 - 26.11.2022

Два проектила беа испукани врз американска патролна база во североисточна Сирија, но нема повредени или оштетувања на базата, соопшти американската војска. Американската војска додаде дека Сириските демократски сили поддржани од Вашингтон го ...

НАПАДНАТА АМЕРИКАНСКА ВОЕНА БАЗА: Ракети го погодија објектот на северот на Сирија, Курдите излегоа на терен

Во Центар - 26.11.2022

Две ракети паднаа синоќа во близина на американската патролна база во североисточна Сирија, но нема повредени или материјална штета, соопшти американската војска. Сириските демократски сили, кои се поддржани од Соединетите Американски Држави, го ...