TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Концерт на грчки музичари И драмски театар со „Чудесна терапија“ денес на Охридско лето

Сакам да кажам - 09.08.2020

Концерт со грчки музичари на виолончело и пијано – Христос Гримпас и Џорџ Емануел Лазаридис и театарската претстава „Чудесна терапија“ во продукција на на Драмскиот театар од Скопје се денеска на програмата на Охридско лето.

Променет термин: Концертот на грчките уметници на „Охридско лето“ почнува од 17 часот!

OhridNews - 09.08.2020

Концерт на грчките уметници Христос Гримпас-виолончело и Џорџ Емануел Лазаридис-пијано, наместо во 21 часот, ќе се одржи во 17 часот во црквата Света Софија. Причина за промената на терминот сеграничните протоколи за здравствена заштита за влез и ...

Концерт на врвни грчки уметници и театарската претстава „Чудесна терапија“ на „Охридско лето“

Опсервер - 09.08.2020

Охрид, 9 август 2020 () – На „Охридско лето“ денеска ќе има два настана, концерт на грчките уметници на виолончело и пијано – Христос Гримпас и Џорџ Емануел Лазаридис, како и театарската претстава „Чудесна терапија“ во изведба на Драмскиот театар од ...

Концерт на врвни грчки уметници и театарската претстава „Чудесна терапија“ на „Охридско лето“

Либертас - 09.08.2020

На „Охридско лето“ денеска ќе има два настана, концерт на грчките уметници на виолончело и пијано – Христос Гримпас и Џорџ Емануел Лазаридис, како и театарската претстава „Чудесна терапија“ во изведба на Драмскиот театар од Скопје.

Концерт на грчки уметници и театарската претстава „Чудесна терапија“ на „Охридско лето“

А1 On - 09.08.2020

На „Охридско лето“ денеска ќе има два настана, концерт на грчките уметници на виолончело и пијано – Христос Гримпас и Џорџ Емануел Лазаридис, како и театарската претстава „Чудесна терапија“ во изведба на Драмскиот театар од Скопје.

Концерт на врвни грчки уметници и театарската претстава „Чудесна терапија“ на „Охридско лето“

MakPress - 09.08.2020

На „Охридско лето“ денеска ќе има два настана, концерт на грчките уметници на виолончело и пијано – Христос Гримпас и Џорџ Емануел Лазаридис, како и театарската претстава „Чудесна терапија“ во изведба на Драмскиот театар од Скопје.