TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Делови од Скопје следните три дена со прекин на електрична енергија поради зафати на електродистрибутивната мрежа

Порта - 14.05.2021

Поради зафати на електродистрибутивната мрежа на 15, 16 и 17 мај 2021 година – ЕВН Скопје ќе работи на терен, така што прекини во снабдување на електрична енергија ќе имаат домаќинствата на следните локации: 15 мај сабота: Дел од ул.

Во следните три дена одредени делови од скопските населби без струја

Слободен Печат - 14.05.2021

Поради технички зафати во електро-системот на Град Скопје, во текот на престојниот викенд и в понеделник, од 15 до 17 мај, без електрична енергија ќе останат општините Центар, Гази Баба, Чаир, Бутел и Шуто Оризари.

Во следните три дена одредени делови од скопските населби без струја

Бриф - 14.05.2021

Поради технички зафати во електро-системот на Град Скопје, во текот на престојниот викенд и в понеделник, од 15 до 17 мај, без електрична енергија ќе останат општините Центар, Гази Баба, Чаир, Бутел и Шуто Оризари.

Викендов без струја ќе останат делови од повеќе скопски општини

Курир - 14.05.2021

Од ЕВН Македонија известуваат дека на ден 15.05.2021 година (сабота) без електрична енергија ќе останат: – во периодот од 10.00 до 14.00 часот, дел од корисниците од улиците Охридска, Титовелешка, Стеван Цветковски, Преспанска, Раде Јовчевски ...

Викендов без струја ќе останат делови од повеќе скопски општини

Скопје инфо - 14.05.2021

Од ЕВН Македонија известуваат дека на ден 15.05.2021 година (сабота) без електрична енергија ќе останат: – во периодот од 10.00 до 14.00 часот, дел од корисниците од улиците Охридска, Титовелешка, Стеван Цветковски, Преспанска, Раде Јовчевски ...

Викендов без струја ќе останат делови од повеќе скопски општини

Lider - 14.05.2021

Од ЕВН Македонија известуваат дека за време на овој викенд повеќе општини од Скопје ќе без електрична енергија . Од ЕВН Македонија известуваат дека на ден 15.05.2021 година (сабота) без електрична енергија ќе останат Во периодот од 10.00 до 14.00 ...

Во следните три дена одредени делови од скопските населби без струја

Frontline - 14.05.2021

Поради технички зафати во електро-системот на Град Скопје, во текот на престојниот викенд и в понеделник, од 15 до 17 мај, без електрична енергија ќе останат општините Центар, Гази Баба, Чаир, Бутел и Шуто Оризари.

Во следните три дена одредени делови од скопските населби без струја

Опсервер - 14.05.2021

–Поради технички зафати во електро-системот на Град Скопје, во текот на престојниот викенд и в понеделник, од 15 до 17 мај, без електрична енергија ќе останат општините Центар, Гази Баба, Чаир, Бутел и Шуто Оризари.

Скопје: Во следните три дена повеќе делови од градот без струја

Денешен - 14.05.2021

Поради технички зафати во електро-системот на Град Скопје, во текот на престојниот викенд и в понеделник, од 15 до 17 мај, без електрична енергија ќе останат општините Центар, Гази Баба, Чаир, Бутел и Шуто Оризари.

Во следните три дена одредени делови од скопските населби без струја

Независен - 14.05.2021

Поради технички зафати во електро-системот на Град Скопје, во текот на престојниот викенд и в понеделник, од 15 до 17 мај, без електрична енергија ќе останат општините Центар, Гази Баба, Чаир, Бутел и Шуто Оризари.

Во следните три дена одредени делови од скопските населби без струја

Канал5 - 14.05.2021

Поради технички зафати во електро-системот на Град Скопје, во текот на престојниот викенд и в понеделник, од 15 до 17 мај, без електрична енергија ќе останат општините Центар, Гази Баба, Чаир, Бутел и Шуто Оризари.

Во следните три дена одредени делови од скопските населби без струја

Либертас - 14.05.2021

–Поради технички зафати во електро-системот на Град Скопје, во текот на престојниот викенд и в понеделник, од 15 до 17 мај, без електрична енергија ќе останат општините Центар, Гази Баба, Чаир, Бутел и Шуто Оризари.

Во следните три дена одредени делови од скопските населби без струја

Кајгана - 14.05.2021

Поради технички зафати во електро-системот на Град Скопје, во текот на престојниот викенд и в понеделник, од 15 до 17 мај, без електрична енергија ќе останат општините Центар, Гази Баба, Чаир, Бутел и Шуто Оризари.

Во следните три дена повеќе делови од Скопје без струја

Скопје24 - 14.05.2021

Поради технички зафати во електро-системот на Град Скопје, во текот на престојниот викенд и в понеделник, од 15 до 17 мај, без електрична енергија ќе останат општините Центар, Гази Баба, Чаир, Бутел и Шуто Оризари.

Во следните три дена одредени делови од скопските населби без струја

Вечер Прес - 14.05.2021

Поради технички зафати во електро-системот на Град Скопје, во текот на престојниот викенд и в понеделник, од 15 до 17 мај, без електрична енергија ќе останат општините: Центар, Гази Баба, Чаир, Бутел и Шуто Оризари.

Поради технички зафати во електро-системот викндов делови од пет општини во Скопје ќе останат без стуја

24Инфо - 14.05.2021

Поради технички зафати во електро-системот на Град Скопје, во текот на престојниот викенд и в понеделник, од 15 до 17 мај, без електрична енергија ќе останат општините Центар, Гази Баба, Чаир, Бутел и Шуто Оризари.

Во следните три дена одредени делови од скопските населби без струја

MakPress - 14.05.2021

Поради технички зафати во електро-системот на Град Скопје, во текот на престојниот викенд и в понеделник, од 15 до 17 мај, без електрична енергија ќе останат општините Центар, Гази Баба, Чаир, Бутел и Шуто Оризари.

Во следните три дена одредени делови од скопските населби без струја

Бизнис Вести - 14.05.2021

Од ЕВН Македонија известуваат дека на ден 15.05.2021 година (сабота) без електрична енергија ќе останат: – во периодот од 10.00 до 14.00 часот, дел од корисниците од улиците Охридска, Титовелешка, Стеван Цветковски, Преспанска, Раде Јовчевски ...

Викендов без струја ќе останат делови од повеќе скопски општини

Нетпрес - 14.05.2021

Од ЕВН Македонија известуваат дека на ден 15.05.2021 година (сабота) без електрична енергија ќе останат: – во периодот од 10.00 до 14.00 часот, дел од корисниците од улиците Охридска, Титовелешка, Стеван Цветковски, Преспанска, Раде Јовчевски ...

Викендов без струја ќе останат делови од повеќе скопски општини

Алфа - 14.05.2021

Од ЕВН Македонија известуваат дека на ден 15.05.2021 година (сабота) без електрична енергија ќе останат: – во периодот од 10.00 до 14.00 часот, дел од корисниците од улиците Охридска, Титовелешка, Стеван Цветковски, Преспанска, Раде Јовчевски ...