TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(ВИДЕО) Колумбиска судијка се појави полугола на судско рочиште на Зум пушејќи цигара в кревет

360 степени - 25.11.2022

Во еден момент од состанокот обвинителот ѝ кажува на Полањи дека камерата ѝ е вклучена и таа веднаш ја исклучува Колумбиската судијка Вивијан Полањи, позната по споделувањето непристојни фотографии на својот профил на Инстаграм, е суспендирана на ...

(ВИДЕО) Колумбиска судијка се појави полугола на судско рочиште на Зум, пушејќи цигара во кревет

Алсат-М - 25.11.2022

Колумбиската судијка Вивијан Полањи, позната по споделувањето непристојни фотографии на својот профил на Инстаграм, е суспендирана на три месеци откако се појавила на виртуелен состанок на платформата Зум додека полугола пушела цигара во кревет.

(ВИДЕО) Колумбиска судијка се појави во непристојно издание на судско рочиште на Зум

Фактор - 25.11.2022

Колумбиска судијка се појави полугола на судско рочиште на Зум пушејќи цигара в кревет. Вивијан Полањи, позната по споделувањето непристојни фотографии на својот профил на Инстаграм е суспендирана на три месеци откако се појавила на виртуелен ...