TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Еврокомесарот Бретон: Украина не може во НАТО додека трае војната

Телма - 06.10.2022

Украина не може да се зачлени во НАТО додека траат судирите во таа земја, изјави еврокомесарот за внатрешен пазар, Тиери Бретон. „Украинскиот претседател Володимир Зеленски праша за членство во НАТО, но веќе знаете дека држава, за влез во ...

Еврокомесарот Бретон: Киев не може да влезе во НАТО додека трае војната

Макфакс - 06.10.2022

Украина не може да влезе во НАТО додека траат конфликтите во таа земја, изјави еврокомесарот за внатрешен пазар, Тиери Бретон. – Украинскиот претседател Володимир Зеленски праша за членство во НАТО, но веќе знаете дека за да влезе во Алијансата, ...

Бретон: Украина не може во НАТО

Макфакс - 06.10.2022

Украина не може да влезе во НАТО додека на нејзина територија се води војна, објави денеска европскиот комесар за единствен пазар, Тиери Бретон, пренесува ТАСС. „ Украинскиот претседател Володимир Зеленски побара членство во НАТО, но, како што ...

Еврокомесарот Бретон: Украина нема да може да влезе во НАТО додека трае војната

Антропол - 06.10.2022

Украина нема да може да влезе во Северноатлантската алијанса и покрај доставените документи, изјави европскиот комесар за внатрешен пазар на ЕУ Тиери Бретон во етерот на ТВ каналот БФМ. Според членот на Европската комисија, НАТО нема да ја прифати ...

Бретон: Украина не може во НАТО

24Инфо - 06.10.2022

Украина не може да влезе во НАТО додека на нејзина територија се води војна, објави денеска европскиот комесар за единствен пазар, Тиери Бретон, пренесува ТАСС. „ Украинскиот претседател Володимир Зеленски побара членство во НАТО, но, како што ...

Бретон: Украина во моментов не може во НАТО поради војната

Кумановски м. - 06.10.2022

Украина не може да влезе во НАТО додека има војна на нејзина територија, објави денеска европскиот комесар за единствен пазар Тиери Бретон, пренесува ТАС С. „Украинскиот претседател Володимир Зеленски побара членство во НАТО, но, како што знаете, за ...

Бретон: Украина не може во НАТО

Centar - 06.10.2022

Украина не може да влезе во НАТО додека на нејзина територија се води војна, објави денеска европскиот комесар за единствен пазар, Тиери Бретон, пренесува ТАСС. „ Украинскиот претседател Володимир Зеленски побара членство во НАТО, но, како што ...

Бретон: Украина во моментов не може да влезе во НАТО поради војната

Курир - 06.10.2022

Украина не може да влезе во НАТО додека има војна на нејзина територија, објави денеска европскиот комесар за единствен пазар Тиери Бретон. „Украинскиот претседател Володимир Зеленски побара членство во НАТО, но, како што знаете, за да влезе во ...

Бретон: Украина во моментов не може да влезе во НАТО поради војната

Опсервер - 06.10.2022

Украина не може да влезе во НАТО додека има војна на нејзина територија, објави денеска европскиот комесар за единствен пазар Тиери Бретон. „Украинскиот претседател Володимир Зеленски побара членство во НАТО, но, како што знаете, за да влезе во ...

Бретон: Украина во моментов не може да влезе во НАТО поради војната

А1 On - 06.10.2022

Украина не може да влезе во НАТО додека има војна на нејзина територија, објави денеска европскиот комесар за единствен пазар Тиери Бретон. „Украинскиот претседател Володимир Зеленски побара членство во НАТО, но, како што знаете, за да влезе во ...

Бретон: Украина во моментов не може да влезе во НАТО поради војната

Бриф - 06.10.2022

Украина не може да влезе во НАТО додека има војна на нејзина територија, објави денеска европскиот комесар за единствен пазар Тиери Бретон. „Украинскиот претседател Володимир Зеленски побара членство во НАТО, но, како што знаете, за да влезе во ...

Украина во моментов не може да влезе во НАТО поради војната, рече Бретон, а Зеленски бараше брза постапка

ММС - 06.10.2022

Украина не може да влезе во НАТО додека има војна на нејзина територија, објави денеска европскиот комесар за единствен пазар Тиери Бретон. „Украинскиот претседател Володимир Зеленски побара членство во НАТО, но, како што знаете, за да влезе во ...

ТИЕРИ БРЕТОН: Се додека има војна на нејзината територија Украина не може да влезе во НАТО

Денешен - 06.10.2022

Украина не може да влезе во НАТО додека има војна на нејзина територија, објави денеска европскиот комесар за единствен пазар Тиери Бретон. – Украинскиот претседател Володимир Зеленски побара членство во НАТО, но, како што знаете, за да влезе во ...

Бретон: Украина не може во НАТО

Точка - 06.10.2022

Украина не може да влезе во НАТО додека на нејзина територија се води војна, објави денеска европскиот комесар за единствен пазар, Тиери Бретон, пренесува ТАСС. „Украинскиот претседател Володимир Зеленски побара членство во НАТО, но, како што ...

Бретон: Украина во моментов не може да влезе во НАТО поради војната

Н.Македонија - 06.10.2022

Украина не може да влезе во НАТО додека има војна на нејзина територија, објави денеска европскиот комесар за единствен пазар Тиери Бретон. -Украинскиот претседател Володимир Зеленски побара членство во НАТО, но, како што знаете, за да влезе во ...

Бретон: Украина не може во НАТО

Сител - 06.10.2022

Украина не може да влезе во НАТО додека има војна на нејзина територија, објави денеска европскиот комесар за единствен пазар Тиери Бретон. „Украинскиот претседател Володимир Зеленски побара членство во НАТО, но, како што знаете, за да влезе во ...

Бретон: Украина во моментов не може да влезе во НАТО поради војната

Вечер Прес - 06.10.2022

Украина не може да влезе во НАТО додека има војна на нејзина територија, објави денеска европскиот комесар за единствен пазар Тиери Бретон. „Украинскиот претседател Володимир Зеленски побара членство во НАТО, но, како што знаете, за да влезе во ...

Бретон: Украина во моментов не може да влезе во НАТО поради војната

Нетпрес - 06.10.2022

Украина не може да влезе во НАТО додека има војна на нејзина територија, објави денеска европскиот комесар за единствен пазар Тиери Бретон. „Украинскиот претседател Володимир Зеленски побара членство во НАТО, но, како што знаете, за да влезе во ...

НЕКА ЗАВРШИ ВОЈНАТА, ПА ЌЕ ВИДИМЕ Украина сега не може да влезе во НАТО

+инфо - 06.10.2022

Украинскиот претседател Володимир Зеленски во септември објави дека Украина поднела апликација за членство во НАТО, по забрзана процедура. Украина не може да влезе во НАТО додека има војна на нејзина територија, објави денеска европскиот комесар за ...

Бретон: Украина во моментов не може да влезе во НАТО поради војната

Република - 06.10.2022

Украина не може да влезе во НАТО додека има војна на нејзина територија, објави денеска европскиот комесар за единствен пазар Тиери Бретон. Украинскиот претседател Володимир Зеленски побара членство во НАТО, но, како што знаете, за да влезе во ...

Бретон: Украина во моментов не може да влезе во НАТО поради војната

MakPress - 06.10.2022

Украина не може да влезе во НАТО додека има војна на нејзина територија, објави денеска европскиот комесар за единствен пазар Тиери Бретон. „Украинскиот претседател Володимир Зеленски побара членство во НАТО, но, како што знаете, за да влезе во ...

Еврокомесарот Бретон: Украина не може да влезе во НАТО додека трае војната

Вечер Прес - 06.10.2022

Украина не може да влезе во НАТО додека траат конфликтите во таа земја, изјави еврокомесарот за внатрешен пазар, Тиери Бретон. – Украинскиот претседател Володимир Зеленски праша за членство во НАТО, но веќе знаете дека за да влезе во Алијансата, ...

Еврокомесар му порача на Зеленски: Украина не може во НАТО додека трае војната

Локално - 06.10.2022

Еврокомесарот за внатрешен пазар Тиери Бретон изјави дека Украина не може да влезе во НАТО додека траат конфликтите во таа земја. „Украинскиот претседател Володимир Зеленски праша за членство во НАТО, но веќе знаете дека за да се приклучи на ...

Еврокомесарот Бретон ја разочара Украина: Не може да влезете во НАТО додека трае војната

Press24 - 06.10.2022

Украина не може да влезе во НАТО додека траат конфликтите во таа земја, изјави еврокомесарот за внатрешен пазар, Тиери Бретон. „Украинскиот претседател Володимир Зеленски праша за членство во НАТО, но веќе знаете дека за да влезе во алијансата, една ...

Бретон: Украина во моментов не може да влезе во НАТО поради војната

Во Центар - 06.10.2022

Украина не може да влезе во НАТО додека има војна на нејзина територија, објави денеска европскиот комесар за единствен пазар Тиери Бретон. „Украинскиот претседател Володимир Зеленски побара членство во НАТО, но, како што знаете, за да влезе во ...

Додека трае војната Украина не може да влезе во НАТО

Фактор - 06.10.2022

Eврокомесарот за внатрешен пазар, Тиери Бретон изјави дека Украина не може да се зачлени во НАТО додека траат судирите во земјата. Тој ја опиша ситуацијата како „политички демарш“ и рече дека барањето на украинскиот претседател Володимир Зеленски е ...