TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

100.000 денари награда од Народна банка за најдобар научен труд за макроекономија и банкарство

Пари - 27.09.2021

Народната банка ги потсетува младите истражувачи дека е распишан Конкурсот за Годишната награда за 2022 година за најдобар труд од областа на макроекономијата и банкарството . Конкурсот, кој се организира изминатите 15 години, има за цел да ја ...

Пријавувањето за годишната награда на Народната банка за млади истражувачи за најдобар труд за макроекономија и ...

Иновативност - 27.09.2021

Народната банка ги потсетува младите истражувачи дека е распишан Конкурсот за Годишната награда за 2022 година за најдобар труд од областа на макроекономијата и банкарството. Конкурсот, кој се организира изминатите 15 години, има за цел да ја ...

Повик до младите истражувачи: Годишна награда на Народната банка за најдобар научен труд за макроекономија и банкарство

Банкарство.мк - 27.09.2021

Народната банка ги потсетува младите истражувачи дека е распишан Конкурсот за Годишната награда за 2022 година за најдобар труд од областа на макроекономијата и банкарството . Конкурсот, кој се организира изминатите 15 години, има за цел да ја ...

Повик до младите истражувачи: Годишна награда на Народната банка за најдобар научен труд за макроекономија и банкарство

Бизнис Вести - 26.09.2021

Народната банка ги потсетува младите истражувачи дека е распишан Конкурсот за Годишната награда за 2022 година за најдобар труд од областа на макроекономијата и банкарството. Конкурсот, кој се организира изминатите 15 години, има за цел да ја ...