TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Huawei повторно го посочува патот кон дигиталната иднина

Smartportal - 16.05.2018

[ Скопје, мај 2018 ] Скопје повторно е меѓу домаќините на патувачката изложба на компанијата Huawei. Водечкиот глобален провајдер на ИКТ ги презентира своите најнови достигнувања на Huawei Road Show 2018, коe во Македонија се одржува на 17ти и 18ти ...

Huawei повторно го посочува патот кон дигиталната иднина

Денар - 16.05.2018

Скопје повторно е меѓу домаќините на патувачката изложба на компанијата Huawei. Водечкиот глобален провајдер на ИКТ ги презентира своите најнови достигнувања на Huawei Road Show 2018, коe во Македонија се одржува на 17ти и 18ти мај.

Што ќе понуди Huawei Watch 2 (2018)?

Телефони.мк - 14.05.2018

Huawei годинава најверојатно ќе лансира нов смарт часовник во обид да воспостави континуитет во оваа категорија на уреди, но според првичните информации нема да понуди огромен број на иновации со оглед на застојот на развој на технологијата.

Huawei повторно го посочува патот кон дигиталната иднина

Фактор - 16.05.2018

Скопје повторно е меѓу домаќините на патувачката изложба на компанијата Huawei. Водечкиот глобален провајдер на ИКТ ги презентира своите најнови достигнувања на Huawei Road Show 2018, коeво Македонија се одржува на 17ти и 18ти мај.

Huawei повторно го посочува патот кон дигиталната иднина

USB - 16.05.2018

Скопје повторно е меѓу домаќините на патувачката изложба на компанијата Huawei. Водечкиот глобален провајдер на ИКТ ги презентира своите најнови достигнувања на Huawei Road Show 2018, коe во Македонија се одржува на 17ти и 18ти мај.

Huawei повторно го посочува патот кон дигиталната иднина

Бизнис Вести - 16.05.2018

Скопје повторно е меѓу домаќините на патувачката изложба на компанијата Huawei. Водечкиот глобален провајдер на ИКТ ги презентира своите најнови достигнувања на Huawei Road Show 2018, коe во Македонија се одржува на 17ти и 18ти мај.