TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Димков и Груби во Комисијата за избор на работници од УБК

Р.С.Европа - 25.06.2019

Трајко Димков и Артан Груби се двајцата пратеници кои ќе учествуваат во работата на Комисијата за селекција и избор на работници од Управата за безбедност и контраразузнавање во новоформирана Агенција за национална безбедност.

Груби и Димков ќе ги селектират вработените во Агенцијата за национална безбедност

Алсат-М - 25.06.2019

Пратениците Трајче Димков и Артан Груби ќе бидат дел од комисија за селектирање на вработените во Агенцијата за национална безбедност. Замениците ќе имаат улога на набљудувач во процесот на селекција.

Трајко Димков и Артан Груби ќе учествуваат во Комисијата за избор на работници од УБК

1tv - 25.06.2019

Трајко Димков и Артан Груби се двајцата пратеници кои ќе учествуваат во работата на Комисијата за селекција и избор на работници од Управата за безбедност и контраразузнавање формирана од Владата на Република Северна Македонија.

Груби и Димков ќе ги избираат вработените во Агенцијата за национална безбедност

Слободен Печат - 25.06.2019

АНБ е наследник на Управата за безбедност и контраразузнавање (УБК), но ќе делува како самостоен орган, надвор од кругот на МВР. Пратениците Трајче Димков и Артан Груби ќе бидат дел од комисијата за селектирање на вработените во Агенцијата за ...

Пратениците Димков и Груби ќе селектираат вработувања

Фактор - 25.06.2019

Пратениците Трајчо Димков од ВМРО-ДПМНЕ и Артан Груби од ДУИ ќе одлучуваат кој ќе се вработи во новоформираната Агенција за национална безбедност. Тие ќе бидат двајца пратеници кои ќе бидат дел од Изборната комисија за вработените во Агенцијата за ...

Трајко Димков и Артан Груби ќе учествуваат во Комисијата за избор на работници од УБК

Независен - 25.06.2019

–Трајко Димков и Артан Груби се двајцата пратеници кои ќе учествуваат во работата на Комисијата за селекција и избор на работници од Управата за безбедност и контраразузнавање формирана од Владата на Република Северна Македонија.

Трајко Димков и Артан Груби ќе учествуваат во Комисијата за избор на работници од УБК

Канал5 - 25.06.2019

Трајко Димков и Артан Груби се двајцата пратеници кои ќе учествуваат во работата на Комисијата за селекција и избор на работници од Управата за безбедност и контраразузнавање формирана од Владата на Македонија.

Трајко Димков и Артан Груби ќе учествуваат во Комисијата за избор на работници од УБК

А1 On - 25.06.2019

Трајко Димков и Артан Груби се двајцата пратеници кои ќе учествуваат во работата на Комисијата за селекција и избор на работници од Управата за безбедност и контраразузнавање формирана од Владата на Република Северна Македонија.

Трајко Димков и Артан Груби ќе учествуваат во Комисијата за избор на работници од УБК

Либертас - 25.06.2019

Трајко Димков и Артан Груби се двајцата пратеници кои ќе учествуваат во работата на Комисијата за селекција и избор на работници од Управата за безбедност и контраразузнавање формирана од Владата на Република Северна Македонија.

Трајко Димков и Артан Груби ќе учествуваат во Комисијата за избор на работници од УБК

24Инфо - 25.06.2019

Трајко Димков и Артан Груби се двајцата пратеници кои ќе учествуваат во работата на Комисијата за селекција и избор на работници од Управата за безбедност и контраразузнавање формирана од Владата на Република Северна Македонија.

Трајко Димков и Артан Груби ќе учествуваат во Комисијата за избор на работници од УБК

Локално - 25.06.2019

Трајко Димков и Артан Груби се двајцата пратеници кои ќе учествуваат во работата на Комисијата за селекција и избор на работници од Управата за безбедност и контраразузнавање формирана од Владата на Република Северна Македонија.

Избор на работници од УБК: Ќе селектираат Груби и Димков

Денешен - 25.06.2019

Трајко Димков и Артан Груби се двајцата пратеници кои ќе учествуваат во работата на Комисијата за селекција и избор на работници од Управата за безбедност и контраразузнавање формирана од Владата.

Трајко Димков и Артан Груби ќе учествуваат во Комисијата за избор на работници од УБК

Телма - 25.06.2019

Трајко Димков и Артан Груби се двајцата пратеници кои ќе учествуваат во работата на Комисијата за селекција и избор на работници од Управата за безбедност и контраразузнавање формирана од Владата на Република Северна Македонија.

Партиите одлучија, Димков и Груби ќе учествуваат во Комисијата за избор на работници од УБК

MakPress - 25.06.2019

Трајко Димков и Артан Груби се двајцата пратеници кои ќе учествуваат во работата на Комисијата за селекција и избор на работници од Управата за безбедност и контраразузнавање формирана од Владата на Република Северна Македонија.

Трајко Димков и Артан Груби ќе учествуваат во Комисијата за избор на работници од УБК

Опсервер - 25.06.2019

Трајко Димков и Артан Груби се двајцата пратеници кои ќе учествуваат во работата на Комисијата за селекција и избор на работници од Управата за безбедност и контраразузнавање формирана од Владата на Република Северна Македонија.

Груби од ДУИ и Димков од ВМРО-ДПМНЕ ќе учествуваат во изборот на вработени во УБК

МКД - 25.06.2019

Трајко Димков и Артан Груби се двајцата пратеници кои ќе учествуваат во работата на Комисијата за селекција и избор на работници од Управата за безбедност и контраразузнавање формирана од Владата на Република Северна Македонија.

Груби и Димков ќе ги бираат вработените во УБК

Press24 - 25.06.2019

Трајко Димков и Артан Груби се двајцата пратеници кои ќе учествуваат во работата на Комисијата за селекција и избор на работници од Управата за безбедност и контраразузнавање формирана од Владата.