TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Вистинска убавица: Лејла од „Романтичарот“ има префинет стил

Хаштаг - 23.10.2020

„Романтичарот“ е една од поновите турски серии која се емитува кај нас. Во оваа роматично-хумористична серија глуми и турската актерка Ознур Серчелер која ја глуми Лејла. Оваа убавица македонската јавност ја знае по неколку улоги во турските серии, ...

Природна убавина: Лејла од турската серија „Романтичарот“ е уште поубава во приватниот живот (ФОТО)

Скопје24 - 23.10.2020

Ознур Серчелер која македонската јавност ја знае по неколку улоги во турските серии, а најблиска им е по улогата на Лајла во романтичната комедија „Романтичарот“ која моментално се емитува на ТВ Сител, е 33-годишна турска актерка која е ултра ...

Лејла од турската серија „Романтичарот“ е „бомба“ во костим за капење (фото)

Во Центар - 22.10.2020

Ознур Серчелер е 33 годишна турска актерка која љуботелите на турските серии ја гледаат во улогата на Лејла во романтичната коедија „Романтичарот“. Таа га глуми улогата на сестрата на главната протагонистка во серијата, Санем или актерката Демет ...

Лејла од турската серија „Романтичарот“ покажа како изгледа во костим за капење (ФОТО)

Курир - 22.10.2020

Ознур Серчелер е 33-годишна турска актерка која љубителите на турските серии ја гледаат во улогата на Лејла во романтичната коедија „Романтичарот“. Таа ја глуми сестрата на главната протагонистка во серијата, Санем или актерката Демет Оздемир.

Лејла од турската серија „Романтичарот“ е „бомба“ во костим за капење (фото)

Вистина.мк - 22.10.2020

Ознур Серчелер е 33 годишна турска актерка која љуботелите на турските серии ја гледаат во улогата на Лејла во романтичната коедија „Романтичарот“. Таа га глуми улогата на сестрата на главната протагонистка во серијата, Санем или актерката Демет ...