TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Конститутивна седница на секторската група за локален и регионален развој во процесот на интегрирање во Европската ...

Канал5 - 20.03.2019

Во координација на Министерството за локална самоуправа, денеска во Владата на Република Северна Македонија се оддржа конститутивната седница на секторската работна група за локален и регионален развој во процесот на интеграција во Европската Унија.

Одобрен проектот „Регионален и локален развој“ од ИПА2 за поефикасно локалното владеење

1tv - 20.03.2019

Одобрен е проектот „Регионален и локален развој“ што финансиски ќе биде поддржан и ќе се имплементира во рамките на ИПА 2 инструментот на Европската Унија. Имплементацијата ќе започне од 2020 година а целта е да се зголеми ефективноста, ефикасноста ...

Конститутивна седница на секторска работна група за локален и регионален развој

Опсервер - 20.03.2019

Конститутивна седница на секторката работна група за локален и регионален развој во процесот на интеграција на Република Северна Македонија во Европската унија ќе се одржи денеска во Скопје.

Конститутирана секторската група за локален развој во процесот на интегрирање во ЕУ

Нова ТВ - 20.03.2019

Во координација на Министерството за локална самоуправа, денеска во Владата се одржа конститутивната седница на секторската работна група за локален и регионален развој во процесот на интеграција на Република Северна Македонија во Европската Унија.

Одобрен проектот „Регионален и локален развој" од ИПА 2 за поефикасно локалното владеење

Канал5 - 20.03.2019

Одобрен е проектот „Регионален и локален развој" што финансиски ќе биде поддржан и ќе се имплементира во рамките на ИПА 2 инструментот на Европската Унија. Имплементацијата ќе започне од 2020 година а целта е да се зголеми ефективноста, ефикасноста ...

Конститутивна седница на секторска работна група за локален и регионален развој

Канал5 - 20.03.2019

Конститутивна седница на секторката работна група за локален и регионален развој во процесот на интеграција на Република Северна Македонија во Европската унија ќе се одржи денеска во Скопје.

Конститутивната седница на секторската работна група за локален и регионален развој во процесот на интеграција во ЕУ

Press24 - 20.03.2019

Во координација на Министерството за локална самоуправа, денеска во Владата се одржа конститутивната седница на секторската работна група за локален и регионален развој во процесот на интеграција на Македонија во Европската Унија.

Одобрен проектот „Регионален и локален развој” од ИПА 2

24Инфо - 20.03.2019

Одобрен е проектот „Регионален и локален развој” што финансиски ќе биде поддржан и ќе се имплементира во рамките на ИПА 2 инструментот на Европската Унија. Имплементацијата ќе започне од 2020 година а целта е да се зголеми ефективноста, ефикасноста ...

Конститутивна седница на секторска работна група за локален и регионален развој

Сител - 20.03.2019

Конститутивна седница на секторката работна група за локален и регионален развој во процесот на интеграција на Република Северна Македонија во Европската унија ќе се одржи денеска во Скопје.

Конститутивна седница на секторската група за локален и регионален развој во процесот на интегрирање во Европската ...

Фокус - 20.03.2019

Во координација на Министерството за локална самоуправа, денеска во Владата се одржа конститутивната седница на секторската работна група за локален и регионален развој во процесот на интеграција на Република Северна Македонија во Европската Унија.

Одобрен проектот „Регионален и локален развој“ од ИПА 2 за поефикасно локалното владеење

А1 On - 20.03.2019

Одобрен е проектот „Регионален и локален развој“ што финансиски ќе биде поддржан и ќе се имплементира во рамките на ИПА 2 инструментот на Европската Унија. Имплементацијата ќе започне од 2020 година а целта е да се зголеми ефективноста, ефикасноста ...

Конститутивна седница на секторската група за локален и регионален развој во процесот на интегрирање во Европската ...

ММС - 20.03.2019

Во координација на Министерството за локална самоуправа, денеска во Владата се одржа конститутивната седница на секторската работна група за локален и регионален развој во процесот на интеграција на Република Северна Македонија во Европската Унија.

Одобрен проектот „Регионален и локален развој" од ИПА 2 за поефикасно локалното владеење

MTM - 20.03.2019

Одобрен е проектот „Регионален и локален развој" што финансиски ќе биде поддржан и ќе се имплементира во рамките на ИПА 2 инструментот на Европската Унија. Имплементацијата ќе започне од 2020 година а целта е да се зголеми ефективноста, ефикасноста ...

Конститутивна седница на секторската група за локален и регионален развој во процесот на интегрирање во Европската ...

Опсервер - 20.03.2019

Во координација на Министерството за локална самоуправа, денеска во Владата се одржа конститутивната седница на секторската работна група за локален и регионален развој во процесот на интеграција на Република Северна Македонија во Европската Унија.

Одобрен проектот „Регионален и локален развој“ од ИПА 2 за поефикасно локалното владеење

Опсервер - 20.03.2019

Одобрен е проектот „Регионален и локален развој“ што финансиски ќе биде поддржан и ќе се имплементира во рамките на ИПА 2 инструментот на Европската Унија. Имплементацијата ќе започне од 2020 година а целта е да се зголеми ефективноста, ефикасноста ...

Со 6 милиони евра од ЕУ ќе се поттикнува регионалниот и локалниот развој

iPortal - 21.03.2019

Во координација на Министерството за локална самоуправа, вчера во Владата на Република Северна Македонија се одржа конститутивната седница на секторската работна група за локален и регионален развој во процесот на интеграција на Република Северна ...