TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бесплатно пливање за сите првачиња и деца со попреченост во Општина Аеродром

Слободен Печат - 29.08.2022

Општина Аеродром наскоро ќе започне со реализацијата на проектот „Учиме да пливаме“ во чии што рамки e предвидено бесплатно пливање за сите првачиња и сите деца со попреченост од основните училишта во oпштината.

Муцунски: Бесплатно пливање за сите првачиња и деца со попреченост од Општина Аеродром

Курир - 29.08.2022

Градоначалникот на општина Аеродром Тимчо Муцунски информираше дека е планирано бесплатно пливање за сите првачиња и деца со попреченост од Општина Аеродром. – За правилен и подобар психо-физички развој на најмладите со најновиот проект на Општина ...

Муцунски: Бесплатно пливање за сите првачиња и деца со попреченост од Општина Аеродром

24Инфо - 29.08.2022

Бесплатно пливање за сите првачиња и деца со попреченост од Општина Аеродром За правилен и подобар психо-физички развој на најмладите со најновиот проект на Општина Аеродром „Учиме да пливаме” планирано е бесплатно пливање за сите првачиња и сите ...

Муцунски: Бесплатно пливање за сите првачиња и деца со попреченост од Општина Аеродром

Опсервер - 29.08.2022

Бесплатно пливање за сите првачиња и деца со попреченост од Општина Аеродром За правилен и подобар психо-физички развој на најмладите со најновиот проект на Општина Аеродром „Учиме да пливаме” планирано е бесплатно пливање за сите првачиња и сите ...

Муцунски: Бесплатно пливање за сите првачиња и деца со попреченост од Општина Аеродром

Zoom - 29.08.2022

Бесплатно пливање за сите првачиња и деца со попреченост од Општина Аеродром,објави на ФБ градоначалникот на Општина Аеродром, Тимчо Муцунски. За правилен и подобар психо-физички развој на најмладите со најновиот проект на Општина Аеродром „Учиме да ...

Муцунски: Бесплатно пливање за сите првачиња и деца со попреченост од Општина Аеродром

Во Центар - 29.08.2022

За правилен и подобар психо-физички развој на најмладите со најновиот проект на Општина Аеродром „Учиме да пливаме” планирано е бесплатно пливање за сите првачиња и сите деца со попреченост од основните училишта во Општината.

Муцунски: Бесплатно пливање за сите првачиња и деца со попреченост од Општина Аеродром

Вечер Прес - 29.08.2022

За правилен и подобар психо-физички развој на најмладите со најновиот проект на Општина Аеродром „Учиме да пливаме” планирано е бесплатно пливање за сите првачиња и сите деца со попреченост од основните училишта во Општината.

Бесплатно пливање за сите првачиња и деца со попреченост од Општина Аеродром

Press24 - 29.08.2022

Сите деца со попреченост од основните училишта во општина Аеродром ќе добијат бесплатно пливање, најави градоначалникот Тимчо Муцунски. - „Учиме да пливаме” е проект кој предвидува олеснување на семејниот буџет на секое семејство на територија на ...

Муцунски: Бесплатно пливање за сите првачиња и деца со попреченост од Општина Аеродром

MakPress - 30.08.2022

За правилен и подобар психо-физички развој на најмладите со најновиот проект на Општина Аеродром „Учиме да пливаме” планирано е бесплатно пливање за сите првачиња и сите деца со попреченост од основните училишта во Општината.