TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Стојкоски: Ставен во функција системот за водоснабдување во Кучково, решен децениски проблем

Курир - 09.12.2022

Градоначалникот на Општина Ѓорче Петров, Александар Стојкоски објави дека ветувањата се реализираат и дека решиле децениски проблем. -Селото Кучково конечно добива водоснабдување согласно потребите на жителите.

Кучково добива вода, решен огромен проблем во Ѓорче Петров

Скопје1 - 09.12.2022

„Ветувањата се реализираат! Решаваме децениски проблем“, со овие зборови, Александар Стојкоски, градоначалник на Ѓорче Петров ја објави веста дека е решен децениски проблем во Кучково, жителите добија вода.

Стојкоски: Ветувањата се реализираат, ставен во функција системот за водоснабдување во Кучково

Република - 09.12.2022

Градоначалникот на Општина Ѓорче Петров, Александар Стојкоски објави дека ветувањата се реализираат и дека решиле децениски проблем. -Селото Кучково конечно добива водоснабдување согласно потребите на жителите.

Стојкоски: Ставен во функција системот за водоснабдување во Кучково

Скопје инфо - 09.12.2022

Градоначалникот на Општина Ѓорче Петров информираше дека конечно е решен деценискиот проблем во селото Кучково. Тој соопшти дека во селото е ставен во функција системот за водоснабдување. -На денот кога го славиме Свети Георгиј Победоносец, ...