TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ќе се инвестира во развој на индустриската зона

Вечер Прес - 30.01.2023

Општина Македонска Каменица ќе инвестира во развој на индустриската зона. За таа цел, како што најави градоначалникот на Општината, Димчо Атанасовски, планирани се низа активности во самата зона, со цел создавање услови за привлекување потенцијални ...

Општина Македонска Каменица ќе инвестира во развој на Индустриската зона

Бизнис Вести - 30.01.2023

Општина Македонска Каменица ќе инвестира во развој на Индустриската ...