TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Сирија и Ирак војувале 23 граѓани на Црна Гора

А1 On - 13.12.2019

Во Сирија и Ирак од 2012 година војувале 23 црногорски државјани, информира денеска Драган Пејановиќ, национален координатор за борба против насилниот екстремизам. На конференција насловена „Како етнонационализмот води кон насилен екстремизам“, ...

Од Црна Гора 23 граѓани војувале во Сирија и Ирак

24Инфо - 13.12.2019

Во Сирија и Ирак од 2012 година војувале 23 црногорски државјани, информира денеска Драган Пејановиќ, национален координатор за борба против насилниот екстремизам. На конференција насловена „Како етнонационализмот води кон насилен екстремизам”, ...

Во Сирија и Ирак војувале 23 граѓани на Црна Гора

Опсервер - 13.12.2019

Во Сирија и Ирак од 2012 година војувале 23 црногорски државјани, информира денеска Драган Пејановиќ, национален координатор за борба против насилниот екстремизам. На конференција насловена „Како етнонационализмот води кон насилен екстремизам“, ...

Во Сирија и Ирак војувале 23 граѓани на Црна Гора

Нетпрес - 13.12.2019

Во Сирија и Ирак од 2012 година војувале 23 црногорски државјани, информира денеска Драган Пејановиќ, национален координатор за борба против насилниот екстремизам. На конференција насловена „Како етнонационализмот води кон насилен екстремизам“, ...

Во Сирија и Ирак војувале 23 граѓани на Црна Гора

MakPress - 13.12.2019

Во Сирија и Ирак од 2012 година војувале 23 црногорски државјани, информира денеска Драган Пејановиќ, национален координатор за борба против насилниот екстремизам. На конференција насловена „Како етнонационализмот води кон насилен екстремизам“, ...