TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Протести во Србија: Вучиќ времето ти истече, пакувај си ги куферите

Локално - 23.03.2019

Илјадници српски граѓани синоќа се собраа на протести под мотото „Еден од пет милиони“ во повеќе градови ширум Србија, меѓу кои и во Нови Сад, Ниш, Ваљево, Чачак, Лексовац, Крушеваац, Бор, Ужице, Горњи Милановац, Врање и Панчево.

Протести во Србија: Вучиќ времето ти истече, пакувај си ги куферите

24Инфо - 23.03.2019

Илјадници српски граѓани синоќа се собраа на протести под мотото „Еден од пет милиони” во повеќе градови ширум Србија, меѓу кои и во Нови Сад, Ниш, Ваљево, Чачак, Лексовац, Крушеваац, Бор, Ужице, Горњи Милановац, Врање и Панчево.

Протести во Србија: Вучиќ времето ти истече, пакувај си ги куферите

А1 On - 23.03.2019

Илјадници српски граѓани синоќа се собраа на протести под мотото „Еден од пет милиони“ во повеќе градови ширум Србија, меѓу кои и во Нови Сад, Ниш, Ваљево, Чачак, Лексовац, Крушеваац, Бор, Ужице, Горњи Милановац, Врање и Панчево.

Протести во Србија: Вучиќ времето ти истече, пакувај си ги куферите

Опсервер - 23.03.2019

Илјадници српски граѓани синоќа се собраа на протести под мотото „Еден од пет милиони“ во повеќе градови ширум Србија, меѓу кои и во Нови Сад, Ниш, Ваљево, Чачак, Лексовац, Крушеваац, Бор, Ужице, Горњи Милановац, Врање и Панчево.

Протести во Србија: „Вучиќ, времето ти истече, пакувај си ги куферите“!

Курир - 23.03.2019

Илјадници српски граѓани синоќа се собраа на протести под мотото „Еден од пет милиони“ во повеќе градови ширум Србија, меѓу кои и во Нови Сад, Ниш, Ваљево, Чачак, Лексовац, Крушеваац, Бор, Ужице, Горњи Милановац, Врање и Панчево.

Протести во Србија: Вучиќ времето ти истече, пакувај си ги куферите

Независен - 23.03.2019

Илјадници српски граѓани синоќа се собраа на протести под мотото „Еден од пет милиони“ во повеќе градови ширум Србија, меѓу кои и во Нови Сад, Ниш, Ваљево, Чачак, Лексовац, Крушеваац, Бор, Ужице, Горњи Милановац, Врање и Панчево.

Протести во Србија: Вучиќ времето ти истече, пакувај си ги куферите

Сител - 23.03.2019

Илјадници српски граѓани синоќа се собраа на протести под мотото „Еден од пет милиони“ во повеќе градови ширум Србија, меѓу кои и во Нови Сад, Ниш, Ваљево, Чачак, Лексовац, Крушеваац, Бор, Ужице, Горњи Милановац, Врање и Панчево.

Протести во Србија: „Вучиќ, времето ти истече, пакувај си ги куферите“!

Нетпрес - 23.03.2019

Илјадници српски граѓани синоќа се собраа на протести под мотото „Еден од пет милиони“ во повеќе градови ширум Србија, меѓу кои и во Нови Сад, Ниш, Ваљево, Чачак, Лексовац, Крушеваац, Бор, Ужице, Горњи Милановац, Врање и Панчево.

Протести во Србија: Вучиќ времето ти истече, пакувај си ги куферите

24 Вести - 23.03.2019

Илјадници српски граѓани синоќа се собраа на протести под мотото „Еден од пет милиони“ во повеќе градови ширум Србија, меѓу кои и во Нови Сад, Ниш, Ваљево, Чачак, Лексовац, Крушеваац, Бор, Ужице, Горњи Милановац, Врање и Панчево.

Протести во Србија: Вучиќ времето ти истече, пакувај си ги куферите

Вечер - 23.03.2019

Илјадници српски граѓани синоќа се собраа на протести под мотото „Еден од пет милиони“ во повеќе градови ширум Србија, меѓу кои и во Нови Сад, Ниш, Ваљево, Чачак, Лексовац, Крушеваац, Бор, Ужице, Горњи Милановац, Врање и Панчево.

„Вучиќ, времето ти истече, пакувај си ги куферите“, порачаа Србите кон претседателот

Фокус - 23.03.2019

Илјадници српски граѓани синоќа се собраа на протести под мотото „Еден од пет милиони“ во повеќе градови ширум Србија, меѓу кои и во Нови Сад, Ниш, Ваљево, Чачак, Лексовац, Крушеваац, Бор, Ужице, Горњи Милановац, Врање и Панчево.

Протести во Србија: Вучиќ времето ти истече, пакувај си ги куферите

1tv - 23.03.2019

Илјадници српски граѓани синоќа се собраа на протести под мотото „Еден од пет милиони“ во повеќе градови ширум Србија, меѓу кои и во Нови Сад, Ниш, Ваљево, Чачак, Лексовац, Крушеваац, Бор, Ужице, Горњи Милановац, Врање и Панчево.

Срѓан Шкоро: Вучиќ времето ти истече, пакувај си ги куферите

+инфо - 23.03.2019

Тој нагласи дека пред 30 години додека авионите на НАТО „уништувале се и додека српските граѓани ги пребројувале ранетите и жртвите“, Вучиќ ја мерел „квадратурата на својот стан“. Илјадници српски граѓани синоќа се собраа на протести под мотото ...

Протести во Србија: Вучиќ времето ти истече, пакувај си ги куферите

MakPress - 23.03.2019

Илјадници српски граѓани синоќа се собраа на протести под мотото „Еден од пет милиони“ во повеќе градови ширум Србија, меѓу кои и во Нови Сад, Ниш, Ваљево, Чачак, Лексовац, Крушеваац, Бор, Ужице, Горњи Милановац, Врање и Панчево.

Протести во Србија: Вучиќ времето ти истече, пакувај си ги куферите

ТВ21 - 23.03.2019

Илјадници српски граѓани синоќа се собраа на протести под мотото „Еден од пет милиони“ во повеќе градови ширум Србија, меѓу кои и во Нови Сад, Ниш, Ваљево, Чачак, Лексовац, Крушеваац, Бор, Ужице, Горњи Милановац, Врање и Панчево.

Протести во Србија: Вучиќ времето ти истече, пакувај си ги куферите

4NEWS - 23.03.2019

Илјадници српски граѓани синоќа се собраа на протести под мотото „Еден од пет милиони“ во повеќе градови ширум Србија, меѓу кои и во Нови Сад, Ниш, Ваљево, Чачак, Лексовац, Крушеваац, Бор, Ужице, Горњи Милановац, Врање и Панчево.