TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Промовирани „Стела и Сани“, првите македонски 3д анимирани карактери

А1 On - 22.10.2020

Промовирани „Стела и Сани“, малите херои од првите 3Д анимирани видеа наменети за едукација и анимација на деца создадени од македонското студио за филмска продукција и пост продукција „Вертиго Висуал” со поддршка на Фондот за иновации и технолошки ...

(ВИДЕО) Пристигнаа „Стела и Сани“, првите македонски 3д анимирани ликови

еМагазин - 22.10.2020

Промовирани се „Стела и Сани“, малите херои од првите 3Д анимирани видеа наменети за едукација и анимација на деца создадени од македонското студио за филмска продукција и пост продукција „Вертиго Висуал” со поддршка на Фондот за иновации и ...

Промовирани „Стела и Сани“, првите македонски 3д анимирани карактери

Press24 - 22.10.2020

Промовирани „Стела и Сани“, малите херои од првите 3Д анимирани видеа наменети за едукација и анимација на деца создадени од македонското студио за филмска продукција и пост продукција „Вертиго Висуал” со поддршка на Фондот за иновации и технолошки ...

(ВИДЕО) Промовирани „Стела и Сани“, првите македонски 3Д анимирани карактери

iPortal - 22.10.2020

Промовирани „Стела и Сани“, малите херои од првите 3Д анимирани видеа наменети за едукација и анимација на деца создадени од македонското студио за филмска продукција и пост продукција „Вертиго Висуал” со поддршка на Фондот за иновации и технолошки ...

Промовирани „Стела и Сани“, првите македонски 3д анимирани карактери

Опсервер - 22.10.2020

Важен дел од самиот проект е издавањето на едициите на книги за деца во кои, преку квалитетна домашна содржина, ги развиваме читателските навики кај децата уште од најрана возраст. На книгите работат домашни реномирани автори, илустратори и ...

Промовирани „Стела и Сани“, првите македонски 3д анимирани карактери

Либертас - 22.10.2020

Важен дел од самиот проект е издавањето на едициите на книги за деца во кои, преку квалитетна домашна содржина, ги развиваме читателските навики кај децата уште од најрана возраст. На книгите работат домашни реномирани автори, илустратори и ...

Промовирани „Стела и Сани“, првите македонски 3д анимирани карактери

OhridNews - 22.10.2020

Промовирани „Стела и Сани“, малите херои од првите 3Д анимирани видеа наменети за едукација и анимација на деца создадени од македонското студио за филмска продукција и пост продукција „Вертиго Висуал” со поддршка на Фондот за иновации и технолошки ...

Промовирани „Стела и Сани“, првите македонски 3д анимирани карактери

MakPress - 22.10.2020

Промовирани „Стела и Сани“, малите херои од првите 3Д анимирани видеа наменети за едукација и анимација на деца создадени од македонското студио за филмска продукција и пост продукција „Вертиго Висуал” со поддршка на Фондот за иновации и технолошки ...

Запознајте ги Стела и Сани – Новите најдобри другарчиња на децата

Скопје инфо - 22.10.2020

Издавачкиот центар ТРИ, преку својот подбренд Паблишер, а во соработка со „Вертиго Висуал“, го лансира својот најнов проект – прв целосно авторски бренд кој нуди забава и едукативна содржина за деца од 1 до 10 години според највисоките светски ...

Запознајте ги Стела и Сани – првите македонски 3D анимирани карактери (ВИДЕО)

Канал5 - 22.10.2020

Одлична вест за сите родители на деца до 10 години: едуцирајте ги вашите деца на нов, иновативен начин преку 3Д видеа Стела и Сани се малите херои од првите 3Д анимирани видеа наменети за едукација и анимација на деца создадени од македонското ...

Запознајте ги Стела и Сани – првите македонски 3D анимирани карактери (ВИДЕО)

Иновативност - 22.10.2020

Стела и Сани се малите херои од првите 3Д анимирани видеа наменети за едукација и анимација на деца создадени од македонското студио за филмска продукција и пост продукција „Вертиго Висуал” со поддршка на Фондот за иновации и технолошки развој.

Запознајте ги Стела и Сани – новите најдобри другарчиња на децата

Екран - 22.10.2020

Издавачкиот центар ТРИ, преку својот подбренд Паблишер, а во соработка со „Вертиго Висуал“, го лансира својот најнов проект – прв целосно авторски бренд кој нуди забава и едукативна содржина за деца од 1 до 10 години според највисоките светски ...

Промовирани Стела и Сани, првите македонски 3Д анимирани ликови

Независен - 23.10.2020

„Стела и Сани“, се малите херои од првите 3Д анимирани видеа наменети за едукација и анимација на деца создадени од македонското студио за филмска продукција и пост продукција „Вертиго Висуал” со поддршка на Фондот за иновации и технолошки развој во ...

Почнуваме нова приказна: Запознајте ги Стела и Сани – Новите најдобри другарчиња на децата

Опсервер - 22.10.2020

Издавачкиот центар ТРИ, преку својот подбренд Паблишер, а во соработка со „Вертиго Висуал“, го лансира својот најнов проект – прв целосно авторски бренд кој нуди забава и едукативна содржина за деца од 1 до 10 години според највисоките светски ...

Запознајте ги Стела и Сани – првите македонски 3D анимирани карактери (ВИДЕО)

Smartportal - 22.10.2020

Одлична вест за сите родители на деца до 10 години: едуцирајте ги вашите деца на нов, иновативен начин преку 3Д видеа Стела и Сани се малите херои од првите 3Д анимирани видеа наменети за едукација и анимација на деца создадени од македонското ...

Промовирани првите македонски 3Д анимирани карактери (ВИДЕО)

Локално - 22.10.2020

Промовирани „Стела и Сани“, малите херои од првите 3Д анимирани видеа наменети за едукација и анимација на деца создадени од македонското студио за филмска продукција и пост продукција „Вертиго Висуал” со поддршка на Фондот за иновации и технолошки ...