TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Тимоние и Адеми во посета на Карпош

Скопје1 - 20.02.2019

Со обиколка на спортската сала „Партизан“ започна денешната посета на амбасадорот на Франција во Скопје, Кристиан Тимоние и министерот за образование и наука, Арбер Адеми на Карпош. Градоначалникот на Општина Карпош Стефан Богоев ја истакна важноста ...

Богоев и Тимоние во „Партизан“ и ОУ „Братство“ во Карпош

Опсервер - 20.02.2019

Министерот за образование и наука Арбер Адеми, францускиот амбасадор Кристијан Тимоние и градоначалникот Стефан Богоев денеска ги посетија спортската сала „Наум Наумовски – Борче“, позната како „Партизан“ и Основното општинско училиште „Братство“ во ...

Тимоние ја виде уништената сала „Партизан“ која е донација од Франција по земјотресот

Сакам да кажам - 20.02.2019

Францускиот амбасадор Кристијан Тимоние денеска ја виде разурнатата и уништена спортска сала „Партизан“, која е донација на француската влада за обнова на Скопје после земјотресот во 1963 година.

Францускиот амбасадор и Министерот за образоване во посета на Карпош

Скопје инфо - 20.02.2019

Со обиколка на спортската сала „Партизан“ започна денешната посета на амбасадорот на Франција во Скопје, Кристиан Тимоние и министерот за образование и наука, Арбер Адеми на Карпош. Градоначалникот на Општина Карпош Стефан Богоев ја истакна важноста ...

Богоев и Тимоние во „Партизан“ и ОУ „Братство“ во Карпош

А1 On - 20.02.2019

Министерот за образование и наука Арбер Адеми, францускиот амбасадор Кристијан Тимоние и градоначалникот Стефан Богоев денеска ги посетија спортската сала „Наум Наумовски – Борче“, позната како „Партизан“ и Основното општинско училиште „Братство“ во ...

Тимоние и Адеми во „Партизан“ и ОУ „Братство“

Вечер Прес - 20.02.2019

Министерот за образование и наука Арбер Адеми и францускиот амбасадор Кристијан Тимоние ги посетија спортската сала „Наум Наумовски – Борче“, позната како „Партизан“ која е изградена по катастрофалниот земјотрес во Скопје со помош на француската ...