TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВМРО-ДПМНЕ: Смешно е да ветуваш зелени покривиа да завршиш со пар метри квадратни трева

Канал5 - 18.05.2021

Смешно е да ветиш зелени покриви на згради, и субвенции за зелени покриви за приватни згради, а се што си направил до сега да е пар метри квадратни трева на две згради. Жално е да викаш на цел глас Ајродром Ајро Ајро, а да немаш направено ништо за ...

ВМРО-ДПМНЕ: Смешно е да ветуваш зелени покриви, а да завршиш со пар метри квадратни трева на две згради

MakPress - 18.05.2021

Смешно е да ветиш зелени покриви на згради, и субвенции за зелени покриви за приватни згради, а се што си направил до сега да е пар метри квадратни трева на две згради. Жално е да викаш на цел глас Ајродром Ајро Ајро, а да немаш направено ништо за ...

Со владата на СДСМ за четири години има намалени буџети и целосна негрижа во музеологијата

24Инфо - 18.05.2021

Смешно е да ветиш зелени покриви на згради, и субвенции за зелени покриви за приватни згради, а се што си направил до сега да е пар метри квадратни трева на две згради. Жално е да викаш на цел глас Ајродром Ајро Ајро, а да немаш направено ништо за ...