TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Делови од Тетово викендот неколку часа без струја поради дефект и преоптовареност

Сител - 25.10.2021

Двата дена од викендот делови од Тетово останаа по неколку часа без снабдување со електрична енергија. Во саботата и неделата делови од градот немаа струја во доцните попладневни и рани вечерни часови.

Дел од Тетово викендов неколку часа без струја, жителите стравуваат од подолготрајни прекини

Курир - 25.10.2021

Двата дена од викендот делови од Тетово останаа по неколку часа без снабдување со електрична енергија. Во саботата и неделата делови од градот немаа струја во доцните попладневни и рани вечерни часови.

Делови од Тетово викендот неколку часа без струја поради дефект и преоптовареност

Канал5 - 25.10.2021

Двата дена од викендот делови од Тетово останаа по неколку часа без снабдување со електрична енергија. Во саботата и неделата делови од градот немаа струја во доцните попладневни и рани вечерни часови.

Делови од Тетово викендот неколку часа без струја поради дефект и преоптовареност

Вечер Прес - 25.10.2021

Двата дена од викендот делови од Тетово останаа по неколку часа без снабдување со електрична енергија. Во саботата и неделата делови од градот немаа струја во доцните попладневни и рани вечерни часови.