TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Се продлабочува спорот помеѓу Ербас и Катар Ервејс околу квалитетот на новите авиони

Пари - 22.01.2022

Ербас во четвртокот ги продлабочи несогласувањата со големиот клиент Катар ервејс за приземјените и неиспорачаните авиони А350, објавувајќи дека го отповикал договорот за 50 помали авиони А321нео што авиокомпанијата планира да ги користи за нови ...

Ербас ја откажа нарачката од Катар ервејс за 50 авиони поради судски спор

А1 On - 21.01.2022

„Ербас“ презеде вонреден чекор за откажување на нарачката за 50 авиони на „Катар ервејс“, нејзиниот главен клиент, поради проблемот околу приземјувањето на авиони А350 на авиокомпанијата. Катарската компанија, еден од „трите големи“ превозници во ...

Ербас ја откажа нарачката од Катар ервејс за 50 авиони поради судски спор

Вечер Прес - 21.01.2022

„Ербас“ презеде вонреден чекор за откажување на нарачката за 50 авиони на „Катар ервејс“, нејзиниот главен клиент, поради проблемот околу приземјувањето на авиони А350 на авиокомпанијата. Катарската компанија, еден од „трите големи“ превозници во ...

Ербас ја откажа нарачката од Катар ервејс за 50 авиони поради судски спор

MakPress - 21.01.2022

„Ербас“ презеде вонреден чекор за откажување на нарачката за 50 авиони на „Катар ервејс“, нејзиниот главен клиент, поради проблемот околу приземјувањето на авиони А350 на авиокомпанијата. Катарската компанија, еден од „трите големи“ превозници во ...

Ербас ја откажа нарачката од Катар ервејс за 50 авиони поради судски спор

24Инфо - 22.01.2022

Ербас“ презеде вонреден чекор за откажување на нарачката за 50 авиони на „Катар ервејс“, нејзиниот главен клиент, поради проблемот околу приземјувањето на авиони А350 на авиокомпанијата. Катарската компанија, еден од „трите големи“ превозници во ...