TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Спасовски: Нема нова одлука, границите остануваат отворени

Алсат-М - 03.07.2020

Техничкиот премиер Оливер Спасовски изјави денеска дека Владата нема да разговара за затворање на северните граници што ја поврзуваат земјата со Косово и со Србија. Спасовски денеска објави дека последната одлука на извршната власт да ги задржи ...

Спасовски од Чучер Сандево: Во изминатите две и пол години Владата покажа цврста определеност да ја поддржи локалната ...

24Инфо - 03.07.2020

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Оливер Спасовски денеска оствари работна посета на Општина Чучер Сандево. Во изјавата за медиумите, премиерот Спасовски објасни дека средбата е со цел утврдување на динамиката на тековните ...

Границите со Косово и Србија остануваат отворени

+инфо - 03.07.2020

За затворање на границите со Косово и Србија Комисијата за заразни болести денеска не разговарала, па нема ниту таква препорака до Владата. Ова предмалку го потврди и премиерот Оливер Спасовски, при посетата на Чучер Сандево.

Спасовски: Засега нема затворање на границите со Србија и Косово

Слободен Печат - 03.07.2020

Премиерот Оливер Спасовски на денешната посета во Чучер Сандево информираше дека Комисијата за заразни болести на денешниот состанок не разговарала за евентуално затворање на северната граница, односно со Косово и Србија.

Спасовски: Засега Владата нема да разговара за затворање на границата со Косово и со Србија

ТВ21 - 03.07.2020

Комисијата за заразни болести на денешниот состанок не разговараше за евентуално затворање на северната граница, односно со Косово и Србија. Тоа значи дека нема препорака до Владата, и нема да биде разговарано за евентуални нови рестрикции.

Границите со Косово и Србија остануваат отворени

Либертас - 03.07.2020

За затворање на границите со Косово и Србија Комисијата за заразни болести денеска не разговарала, па нема ниту таква препорака до Владата. Ова предмалку го потврди и премиерот Оливер Спасовски, при посетата на Чучер Сандево.

Границите со Косово и Србија остануваат отворени

Нетпрес - 03.07.2020

За затворање на границите со Косово и Србија Комисијата за заразни болести денеска не разговарала, па нема ниту таква препорака до Владата. Ова предмалку го потврди и премиерот Оливер Спасовски, при посетата на Чучер Сандево.

Границите со Косово и Србија остануваат отворени

Република - 03.07.2020

За затворање на границите со Косово и Србија Комисијата за заразни болести денеска не разговарала, па нема ниту таква препорака до Владата. Ова предмалку го потврди и техничкиот премиер Оливер Спасовски, при посетата на Чучер Сандево.

Границите со Србија и Косово НЕМА ДА СЕ ЗАТВОРАТ

Вечер - 03.07.2020

За затворање на границите со Косово и Србија Комисијата за заразни болести денеска не разговарала, па нема ниту таква препорака до Владата. Ова предмалку го потврди и техничкиот премиер Оливер Спасовски, при посетата на Чучер Сандево.

Спасовски: Нема нова одлука, границите со Косово и со Србија остануваат отворени

Press24 - 03.07.2020

Техничкиот премиер Оливер Спасовски изјави денеска дека Владата нема да разговара за затворање на северните граници што ја поврзуваат земјата со Косово и со Србија. Спасовски денеска објави дека последната одлука на извршната власт да ги задржи ...