TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Изградбата на новиот мост на булеварот АСНОМ во Аеродром е во полн ек

Порта 3 - 06.08.2021

Изградбата на новиот мост на реката Вардар во Аеродром, на булеварот АСНОМ, е во полн ек, соопштуваат градските власти. Општините Аеродром, Гази Баба и Центар наскоро ќе бидат поврзани со нов мост и модерно булеварско решение што ќе го релаксира ...

Од Ново Лисиче до Судска палата ќе се стигнува за 5 минути со автомобил

Република - 06.08.2021

Изградбата на новиот мост на Вардар во Аеродром, на булеварот АСНОМ, е во полн ек, а пред неколку дена, булеварот почна да се гради и пробива и низ населбата Ќерамидница, кон Аеродром, соопшти Град Скопје.

Изградбата на новиот мост на булеварот АСНОМ во Аеродром е во полн ек

Црнобело - 05.08.2021

Скопје, 05.08.2021 година - Изградбата на новиот мост на реката Вардар во Аеродром, на булеварот АСНОМ, е во полн ек. Општините Аеродром, Гази Баба и Центар наскоро ќе бидат поврзани со нов мост и модерно булеварско решение што ќе го релаксира ...

Изградбата на новиот мост во Аеродром во полн ек

Независен - 05.08.2021

Изградбата на новиот мост на реката Вардар во Аеродром, на булеварот АСНОМ, е во полн ек. Општините Аеродром, Гази Баба и Центар наскоро ќе бидат поврзани со нов мост и модерно булеварско решение што ќе го релаксира сообраќајот во овој дел од Скопје.

Град Скопје: Изградбата на новиот мост на булеварот АСНОМ во Аеродром е во полн ек

Канал5 - 05.08.2021

Изградбата на новиот мост на реката Вардар во Аеродром, на булеварот АСНОМ, е во полн ек. Општините Аеродром, Гази Баба и Центар наскоро ќе бидат поврзани со нов мост и модерно булеварско решение што ќе го релаксира сообраќајот во овој дел од Скопје.

Од Ново Лисиче до Судска палата ќе се стигнува за 5 минути со автомобил

МКД - 05.08.2021

Изградбата на новиот мост на Вардар во Аеродром, на булеварот АСНОМ, е во полн ек, а пред неколку дена, булеварот почна да се гради и пробива и низ населбата Ќерамидница, кон Аеродром, соопшти Град Скопје.

Шилегов: Општините Аеродром, Гази Баба и Центар наскоро ќе бидат поврзани со нов мост

Локално - 05.08.2021

Изградбата на новиот мост на реката Вардар во Аеродром, на булеварот АСНОМ, е во полн ек. Општините Аеродром, Гази Баба и Центар наскоро ќе бидат поврзани со нов мост и модерно булеварско решение што ќе го релаксира сообраќајот во овој дел од Скопје.

Изградбата на новиот мост на Булеварот АСНОМ во Аеродром е во полн ек

Centar - 05.08.2021

Изградбата на новиот мост на реката Вардар во Аеродром, на булеварот АСНОМ, е во полн ек. Општините Аеродром, Гази Баба и Центар наскоро ќе бидат поврзани со нов мост и модерно булеварско решение што ќе го релаксира сообраќајот во овој дел од Скопје.

Изградбата на мостот на булеварот АСНОМ во Аеродром е во полн ек

24Инфо - 05.08.2021

Изградбата на новиот мост на реката Вардар во Аеродром, на булеварот АСНОМ, е во полн ек. Општините Аеродром, Гази Баба и Центар наскоро ќе бидат поврзани со нов мост и модерно булеварско решение што ќе го релаксира сообраќајот во овој дел од Скопје.

Двата лака на „Михајло Апостолски“ на чекор да го премостат Вардар

Вечер Прес - 05.08.2021

Двата лака од мостот „Михајло Апостолски“ кај Паркот на езерцата во Аеродром се приближуваат еден кон друг за да ја премостат реката Вардар. Од Град Скопје информираат дека градежните работи се во полн ек, со цел што побрзо новиот мост и модерното ...

Булеварот АСНОМ „проби“ кон Ќерамидница

Скопско Ехо - 05.08.2021

Пред неколку дена, булеварот АСНОМ почна да се гради и да пробива и низ населбата Ќерамидница, кон Аеродром. Ова е третата и последна фаза од изградбата на новиот булевар АСНОМ која опфаќа изградба на булевар на потегот од крстосницата со булеварот ...

Аеродром, Гази Баба и Центар наскоро ќе бидат поврзани со нов мост

Скопје инфо - 05.08.2021

Во тек е изградбата на новиот мост на реката Вардар во Аеродром, на булеварот АСНОМ. Општините Аеродром, Гази Баба и Центар наскоро ќе бидат поврзани со нов мост и модерно булеварско решение што ќе го релаксира сообраќајот во овој дел од Скопје.