TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ова се строгите куќни правила кои Кејт Мидлтон им ги постави на своите деца, една работа им е апсолутно забранета!

Во Центар - 08.02.2023

Кејт Мидлтон има интересни образовни методи кои ги применува на нејзините три деца, кои ги има со принцот Вилијам. Британската принцеза Кејт Мидлтон предизвикува воодушевување кај јавноста од методите и начинот на кој ги воспитува своите три деца, ...

(ФОТО) ИМААТ СОПСТВЕНА ТЕХНИКА НА ВОСПИТУВАЊЕ ДЕЦА – ЕДНА РАБОТА Е СТРОГО ЗАБРАНЕТО ВО КУЌАТА НА Кејт Мидлтон и принцот ...

Екран - 08.02.2023

Британската принцеза Кејт Мидлтон предизвикувала воодушевување во јавноста за методите и начинот на кој ги воспитува своите три деца, кои ги има со принцот Вилијам, а сега се откриени и нејзините прилично строги куќни правила кои таа ги поставила и ...