TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Денови се бројат до одлуката на Врховен дали ќе важат аболициите од Иванов

Република - 05.06.2023

До крајот на овој месец би требало да се знае ставот на Врховниот суд во однос на аболициите дадени од поранешниот претседател, Ѓорѓе Иванов. Врховен ќе одлучува за аболициите во постапка за оценување на предметот „Транспортер“, во кој обвинетите се ...

Денови се бројат до одлуката на Врховен дали аболициите од Иванов ќе важат

Макфакс - 04.06.2023

Иднината на аболициите дадени од експретреседателот Ѓорѓе Иванов ќе се знае пред почетокот на судската ферија, а до крајот на овој месец, дознава „Макфакс“. За ова прашање ќе одлучува Врховниот суд, а постапувајќи по предметот „Транспортер“ во кои ...

Денови се бројат до одлуката на Врховен дали аболициите од Иванов ќе важат

Press24 - 04.06.2023

Иднината на аболициите дадени од експретреседателот Ѓорѓе Иванов ќе се знае пред почетокот на судската ферија, а до крајот на овој месец, пренесува „Макфакс“. За ова прашање ќе одлучува Врховниот суд, а постапувајќи по предметот „Транспортер“ во кои ...

Денови се бројат до одлуката на Врховен дали аболициите од Иванов ќе важат

Точка - 04.06.2023

Иднината на аболициите дадени од експретреседателот Ѓорѓе Иванов ќе се знае пред почетокот на судската ферија, а до крајот на овој месец, дознава „Макфакс“. За ова прашање ќе одлучува Врховниот суд, а постапувајќи по предметот „Транспортер“ во кои ...

Драмата е при крај: Денови се бројат до одлуката на Врховен дали аболициите од Иванов ќе важат

Скопје1 - 04.06.2023

Иднината на аболициите дадени од експретреседателот Ѓорѓе Иванов ќе се знае пред почетокот на судската ферија, а до крајот на овој месец, дознава „Макфакс“. За ова прашање ќе одлучува Врховниот суд, а постапувајќи по предметот „Транспортер“ во кои ...

Врховен одлучува дали важат аболициите од Иванов?

PressingTV - 04.06.2023

До крајот на овој месец би требало да се знае ставот на Врховниот суд во однос на аболициите дадени од поранешниот претседател, Ѓорѓе Иванов. Врховен ќе одлучува за аболициите во постапка за оценување на предметот „Транспортер“, во кој обвинетите се ...

До крајот на овој месец би требало да се знае ставот на Врховниот суд во однос на аболициите од Иванов

Денешен - 04.06.2023

До крајот на овој месец би требало да се знае ставот на Врховниот суд во однос на аболициите дадени од поранешниот претседател, Ѓорѓе Иванов, пишува Република. Врховен ќе одлучува за аболициите во постапка за оценување на предметот „Транспортер“, во ...