TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Покачени износите за дежурствата на лекарите, сестрите…

+инфо - 10.04.2018

На оние кои веќе ја примиле мартовската плата дополнително ќе им се исплати разликата. Дежурствата и ноќниот труд на докторите, медицинските сестри, транспортерите, гипсерите и протетичарите од мартовската плата ќе се исплатат по нови покачени ...

Зголемени коефициентите за дежурства и ноќен труд на здравствените работници

А1 On - 10.04.2018

Дежурствата и ноќниот труд на докторите, медицинските сестри, транспортерите, гипсерите и протетичарите од мартовската плата ќе се исплатат по нови покачени коефициенти. Ова го соопшти вечерва Министерството за здравство по средбата на ресорниот ...

Зголемени коефициентите за дежурства и ноќен труд на здравствените работници

Локално - 10.04.2018

Дежурствата и ноќниот труд на докторите, медицинските сестри, транспортерите, гипсерите и протетичарите од мартовската плата ќе се исплатат по нови покачени коефициенти. Ова го соопшти синоќа министерството за здравство по средбата на ресорниот ...

Ќе се зголемат коефициентите за исплата на дежурствата на здравствените работници

Макфакс - 10.04.2018

Министерството за здравство вечерва соопшти дека преговорите за исплата на дежурствата и ноќниот труд на докторите, медицинските сестри, транспортерите, гипсерите и протетичарите се во финална фаза.

Зголемени коефициентите за дежурства и ноќен труд на здравствените работници

Бриф - 10.04.2018

Дежурствата и ноќниот труд на докторите, медицинските сестри, транспортерите, гипсерите и протетичарите од мартовската плата ќе се исплатат по нови покачени коефициенти. Ова го соопшти вечерва Министерството за здравство по средбата на ресорниот ...

Покачени износите за дежурствата на докторите и медицинските сестри

Република - 10.04.2018

Дежурствата и ноќниот труд на докторите, медицинските сестри, транспортерите, гипсерите и протетичарите од мартовската плата ќе се исплатат по нови покачени коефициенти. Ова го соопшти вечерва Министерството за здравство по средбата на ресорниот ...

Покачени коефициентите за дежурствата на здравствените работници

Фокус - 10.04.2018

Дежурствата и ноќниот труд на докторите, медицинските сестри, транспортерите, гипсерите и протетичарите од мартовската плата ќе се исплатат по нови покачени коефициенти. Ова го соопшти вечерва Министерството за здравство по средбата на ресорниот ...

Зголемени коефициентите за дежурства и ноќен труд на здравствените работници

Слободен Печат - 10.04.2018

Дежурствата и ноќниот труд на докторите, медицинските сестри, транспортерите, гипсерите и протетичарите од мартовската плата ќе се исплатат по нови покачени коефициенти. Ова го соопшти вечерва Министерството за здравство по средбата на ресорниот ...

Повеќе пари за здравствените работници за дежурства и ноќен труд

МКД - 10.04.2018

Преговорите за исплата на дежурствата и ноќниот труд на докторите, медицинските сестри, транспортерите, гипсерите и протетичарите се во финална фаза, соопшти вечерва Министерството за здравство.

Зголемени коефициентите за дежурства и ноќен труд на здравствените работници

Либертас - 10.04.2018

Дежурствата и ноќниот труд на докторите, медицинските сестри, транспортерите, гипсерите и протетичарите од мартовската плата ќе се исплатат по нови покачени коефициенти. Ова го соопшти вечерва Министерството за здравство по средбата на ресорниот ...

Повеќе пари за здравствените работници

Сител - 10.04.2018

Дежурствата и ноќниот труд на докторите, медицинските сестри, транспортерите, гипсерите и протетичарите од мартовската плата ќе се исплатат по нови покачени коефициенти. Ова го соопшти вечерва Министерството за здравство по средбата на ресорниот ...

Повисоки плати за здравствените работници

Скопје инфо - 11.04.2018

Дежурствата и ноќниот труд на докторите, медицинските сестри, транспортерите, гипсерите и протетичарите од мартовската плата ќе се исплатат по нови покачени коефициенти. Ова го соопшти Министерството за здравство по средбата на ресорниот министер ...

Зголемени коефициентите за дежурства и ноќен труд на здравствените работници

24 Вести - 11.04.2018

Дежурствата и ноќниот труд на докторите, медицинските сестри, транспортерите, гипсерите и протетичарите од мартовската плата ќе се исплатат по нови покачени коефициенти. Ова го соопшти синоќа министерството за здравство по средбата на ресорниот ...