TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бочварски: Повеќе проекти за младите во Штип

А1 On - 20.10.2017

Кандидатот за градоначалник на Штип од СДСМ Благој Бочварски денеска на прес-конференција истакна дека нуди програма и проекти со кои, како што рече, ќе се стави крај на масовното заминување на младите од државата.

Таткото на кандидатот Бочварски од СДСМ во Штип, им забранувал на луѓе да влегуваат во одредени канцеларии во општината

Нетпрес - 20.10.2017

Нервозата во штипското СДСМ станува се поголема, откако црната кампања која ја водат им донесе негативни поени и осуда од јавноста. По организирањето на опело од страна на пријателите на кандидатот за градоначалник на СДСМ, Благој Бочварски, нов ...

Бочварски вети низа на проекти за штипските населби Баби и Дузлак

А1 On - 19.10.2017

Нови тротоарни површини, но и асфалтирање на улици во штипските населби Баби и Дузлак се дел од програмата за работа на новата локална власт, најави денеска на прес-конференција кандидатот за градоначалник на Штип од СДСМ, Благој Бочварски.

Бочварски: Повеќе проекти за младите во Штип

+инфо - 20.10.2017

Една од мерките е младинска гаранција, со која ќе се овозможи секој млад човек по завршување на образованието да се вработи и да зема плата 20.000ден. Кандидатот за градоначалник на Штип од СДСМ Благој Бочварски денеска на прес-конференција истакна ...

ЛИ2017/ Бочварски вети повеќе проекти за штипската населба Сењак

Либертас - 18.10.2017

Кандидатот за градоначалник на Штип од СДСМ Благој Бочварски денеска на прес-конференција најави дека како нова локална власт ќе отворат дисперзирана канцеларија на Општина Штип во населбата Сењак, каде што гравитираат и жителите од останатите ...

Таткото на кандидатот Бочварски од СДСМ во Штип, им забранувал на луѓе да влегуваат во одредени канцеларии во општината

Курир - 20.10.2017

Според кажувањата на очевидци, Венцо Бочварски му забранил на возачот на штипскиот градоначалник Захариев да влегува во одредени канцеларии во урбанизмот. Тоа довело до тензична ситуација, но сепак возачот на градоначалникот се повлекол со цел да не ...

Бочварски вети низа проекти за штипските населби Баби и Дузлак

+инфо - 19.10.2017

Бочварски најави дека ќе се подобри и уличното осветлување, а ќе биде поставен и нов дрворед меѓу населбите Дузлак и Баби. Нови тротоарни површини, но и асфалтирање на улици во штипските населби Баби и Дузлак се дел од програмата за работа на новата ...

Бочварски: Повеќе проекти за младите во Штип

Локално - 20.10.2017

Кандидатот за градоначалник на Штип од СДСМ Благој Бочварски денеска на прес-конференција истакна дека нуди програма и проекти со кои, како што рече, ќе се стави крај на масовното заминување на младите од државата.

Бочварски вети низа на проекти за штипските населби Баби и Дузлак...

Н.Македонија - 19.10.2017

Бочварски вети низа на проекти за штипските населби Баби и Дузлак Нови тротоарни површини, но и асфалтирање на улици во штипските населби Баби и Дузлак се дел од програмата за работа на новата локална власт, најави денеска на прес-конференција ...

Бочварски: Неповратни 10.000 евра за иновативни идеи за секој оној млад човек кој ќе сака да отвори свој сопствен ...

Слободен Печат - 20.10.2017

Кандидатот за градоначалник на Штип од СДСМ Благој Бочварски денеска на прес-конференција истакна дека нуди програма и проекти со кои, како што рече, ќе се стави крај на масовното заминување на младите од државата.

Бочварски вети низа на проекти за штипските населби Баби и Дузлак

Локално - 19.10.2017

Нови тротоарни површини, но и асфалтирање на улици во штипските населби Баби и Дузлак се дел од програмата за работа на новата локална власт, најави денеска на прес-конференција кандидатот за градоначалник на Штип од СДСМ, Благој Бочварски.

Бочварски вети низа на проекти за штипските населби Баби и Дузлак

Слободен Печат - 19.10.2017

Нови тротоарни површини, но и асфалтирање на улици во штипските населби Баби и Дузлак се дел од програмата за работа на новата локална власт, најави денеска на прес-конференција кандидатот за градоначалник на Штип од СДСМ, Благој Бочварски.

ЛИ 2017/ (ВИДЕО) Бочварски вети низа на проекти за штипските населби Баби и Дузлак

Либертас - 19.10.2017

Нови тротоарни површини, но и асфалтирање на улици во штипските населби Баби и Дузлак се дел од програмата за работа на новата локална власт, најави денеска на прес-конференција кандидатот за градоначалник на Штип од СДСМ, Благој Бочварски.