TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Прв меѓународен филмски фестивал „Богородичен покров“ од утре до 19 октомври во Скопје

Сител - 14.10.2016

Во Македонскиот народен театар и Кинотеката на Македонија од утре до 19 октомври ќе се одржи првиот Меѓународен филмски фестивал за духовни и хумани вредности во Македонија „Богородичен Покров“.

Филмски фестивал на духовни и хумани вредности Богородичен Покров

Пулс24 - 14.10.2016

Деновиве се одржува првиот Меѓународен филмски фестивал за духовни и хумани вредности во Македонија, во Скопје, од 15 до 19 октомври , во МНТ и Кинотеката на Р. Македонија. Свеченото отворање на фестивалот е на 15 октомври, сабота во 12.00 часот, во ...

Прв меѓународен филмски фестивал „Богородичен покров“ од утре до 19 октомври во Скопје

А1 On - 14.10.2016

Во Македонскиот народен театар и Кинотеката на Македонија од утре до 19 октомври ќе се одржи првиот Меѓународен филмски фестивал за духовни и хумани вредности во Македонија „Богородичен Покров“.

Прв меѓународен филмски фестивал „Богородичен покров“ од утре до 19 октомври во Скопје

Курир - 14.10.2016

Во Македонскиот народен театар и Кинотеката на Македонија од утре до 19 октомври ќе се одржи првиот Меѓународен филмски фестивал за духовни и хумани вредности во Македонија „Богородичен Покров“.

Прв меѓународен филмски фестивал „Богородичен покров“ од утре до 19 октомври во Скопје

Вистина.мк - 14.10.2016

Во Македонскиот народен театар и Кинотеката на Македонија од утре до 19 октомври ќе се одржи првиот Меѓународен филмски фестивал за духовни и хумани вредности во Македонија „Богородичен Покров“.

Прв меѓународен филмски фестивал „Богородичен покров“ од утре до 19 октомври во Скопје

Скопје инфо - 14.10.2016

Во Македонскиот народен театар и Кинотеката на Македонија од утре до 19 октомври ќе се одржи првиот Меѓународен филмски фестивал за духовни и хумани вредности во Македонија „Богородичен Покров“.

Прв меѓународен филмски фестивал „Богородичен покров“ од денеска до 19 октомври во Скопје

Lider - 14.10.2016

Во Македонскиот народен театар и Кинотеката на Македонија од денеска до 19 октомври ќе се одржи првиот Меѓународен филмски фестивал за духовни и хумани вредности во Македонија „Богородичен Покров“.

Филмски фестивал "Богородичен покров"

Вечер Прес - 14.10.2016

Гости на фестивалот се Матушка Софија од Русија, филмскиот режисер и сценарист, член на Европската филмска академија и Чешката филмска и телевизиска академија Јиржи Свобода и чешкиот продуцент и режисер Виктор Криштоф.