TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Скопјани кршеле во угостителски објект во Аеродром оти им рекле дека не работат

Фактор - 23.01.2022

Во 2 часот по полноќ сакале да бидат услужени, но им рекле дека повеќе не работат, по што тројца скопјани демолирале угостителски објект во Аеродром По полноќ во 2,15 часот е пријавено дека во угостителски објект во населбата Аеродром, Скопје, Д.М.

Тројца скопјани искршиле кафеана во Аеродром откако им кажале дека не работи

Слободен Печат - 23.01.2022

Тројца жители на Скопје, кои персоналот на кафеана во населбата Аеродром одбил да ги послужи со образложение дека не работат, доцна синоќа го искршиле инвентарот во угостителскиот објект, соопшти полицијата.

Во 02 по полноќ сакале да бидат услужени, но им рекле дека повеќе не работат – тројца скопјани демолирале угостителски ...

Курир - 23.01.2022

На 23.01.2022 во 02,15 часот било пријавено дека во угостителски објект во населба Аеродром, Скопје, Д.М. (37), И.М. (32) и Ц.Б. (51) сите од Скопје, го нарушиле јавниот ред и мир со тоа што кршеле инвентар, затоа што откако побарале да бидат ...

Тројца скопјани демолирале угостителски објект во Аеродром – во 2 часот по полноќ сакале да бидат услужени, но тоа не ...

Нетпрес - 23.01.2022

На 23.01.2022 во 02,15 часот било пријавено дека во угостителски објект во населба Аеродром, Скопје, Д.М. (37), И.М. (32) и Ц.Б. (51) сите од Скопје, го нарушиле јавниот ред и мир со тоа што кршеле инвентар, затоа што откако побарале да бидат ...

Скопјани искршиле кафеана откако им кажале дека објектот не работи

Макфакс - 23.01.2022

Доцна синоќа, околу 2 часот по полноќ, било пријавено дека во угостителски објект во населба Аеродром, бил нарешен јавниот ред и мир. „Д.М. (37), И.М. (32) и Ц.Б. (51) сите од Скопје, го нарушиле јавниот ред и мир со тоа што кршеле инвентар, затоа ...

Тројца скопјани искршиле инвентар во кафеана откако им кажале дека не работи

Локално - 23.01.2022

„Утринава во 2:15 часот било пријавено дека во угостителски објект во населба Аеродром, Скопје, Д.М. (37), И.М. (32) и Ц.Б. (51) сите од Скопје, го нарушиле јавниот ред и мир со тоа што кршеле инвентар, затоа што откако побарале да бидат услужени им ...

Драма во Аеродром: Скопјани искршиле кафеана откако им кажале дека објектот не работи

Скопје инфо - 23.01.2022

Доцна синоќа, околу 2 часот по полноќ, било пријавено дека во угостителски објект во населба Аеродром, бил нарешен јавниот ред и мир. „Д.М. (37), И.М. (32) и Ц.Б. (51) сите од Скопје, го нарушиле јавниот ред и мир со тоа што кршеле инвентар, затоа ...

Скопјани искршиле угостителски објект во Аеродром откако персоналот им кажал дека не работи

Сител - 23.01.2022

На 23.01.2022 во 02,15 часот било пријавено дека во угостителски објект во населба Аеродром, Скопје, Д.М. (37), И.М. (32) и Ц.Б. (51) сите од Скопје, го нарушиле јавниот ред и мир со тоа што кршеле инвентар, затоа што откако побарале да бидат ...

Дивееле во ресторан оти им рекле дека не работи

Скопје1 - 23.01.2022

На 23.01.2022 во 02,15 часот било пријавено дека во угостителски објект во населба Аеродром, Скопје, Д.М. (37), И.М. (32) и Ц.Б. (51) сите од Скопје, го нарушиле јавниот ред и мир со тоа што кршеле инвентар, затоа што откако побарале да бидат ...

Скопјани демолирале локал во Аеродром оти им кажале дека не работи

А1 On - 23.01.2022

Околу 2 часот по полноќ, било пријавено дека во угостителски објект во населба Аеродром, бил нарушен јавниот ред и мир. „Д.М. (37), И.М. (32) и Ц.Б. (51) сите од Скопје, го нарушиле јавниот ред и мир со тоа што кршеле инвентар, затоа што откако ...

Скопјани искршиле кафеана откако им кажале дека објектот не работи

Точка - 23.01.2022

Доцна синоќа, околу 2 часот по полноќ, било пријавено дека во угостителски објект во населба Аеродром, бил нарешен јавниот ред и мир. „Д.М. (37), И.М. (32) и Ц.Б. (51) сите од Скопје, го нарушиле јавниот ред и мир со тоа што кршеле инвентар, затоа ...

Искршиле локал во Аеродром, зошто во 2 наутро им кажале: „Нема пијачка, затворени сме“

Република - 23.01.2022

Утринава во 2:15 часот било пријавено дека во угостителски објект во населба Аеродром, Скопје, Д.М. (37), И.М. (32) и Ц.Б. (51) сите од Скопје, го нарушиле јавниот ред и мир со тоа што кршеле инвентар.

Скопјани искршиле кафеана откако им кажале дека објектот не работи

24Инфо - 23.01.2022

Доцна синоќа, околу 2 часот по полноќ, било пријавено дека во угостителски објект во населба Аеродром, бил нарешен јавниот ред и мир. „Д.М. (37), И.М. (32) и Ц.Б. (51) сите од Скопје, го нарушиле јавниот ред и мир со тоа што кршеле инвентар, затоа ...

Скопјани искршиле кафеана откако им кажале дека објектот не работи

Скопско Ехо - 23.01.2022

Доцна синоќа, околу 2 часот по полноќ, било пријавено дека во угостителски објект во населба Аеродром, бил нарешен јавниот ред и мир. „Д.М. (37), И.М. (32) и Ц.Б. (51) сите од Скопје, го нарушиле јавниот ред и мир со тоа што кршеле инвентар, затоа ...

Д.М. (37), И.М. (32) и Ц.Б. (51) сите од Скопје кршеле инвентар во угостителски објект

Опсервер - 24.01.2022

На 23.01.2022 во 02,15 часот било пријавено дека во угостителски објект во населба Аеродром, Скопје, Д.М. (37), И.М. (32) и Ц.Б. (51) сите од Скопје, го нарушиле јавниот ред и мир со тоа што кршеле инвентар, затоа што откако побарале да бидат ...