TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(Видео) Почна изградбата на спортско-адреналински парк во Карпош

Макфакс - 10.10.2019

Денеска почнаа активностите за изведба на спортско-адреналинскиот парк по должина на Кејот на реката Вардар, со почетна точка кај алпинистичката карпа во општина Карпош. Станува збор за нова, уредена зелена површина, спортско-рекреативна зона која ...

Се гради спортско-адреналински парк во Карпош

Скопје инфо - 10.10.2019

Во Општина Карпош денеска почна изградбата на спортско – адреналинскиот парк долж кејот на реката Вардар, со почетна точка кај алпинистичката карпа. Станува збор за нова, уредена зелена површина, спортско – рекреативна зона што ќе се простира на ...

Почеток на изведба на спортско - адреналинскиот парк

MakPress - 10.10.2019

[photo] Денеска , 10.10.2019 година (четврток), од 12:00 часот, кај алпинистичката карпа на Кејот на реката Вардар, изјава за медиуми ќе даде градоначалникот на Општина Карпош, Стефан Богоев, во пресрет на почетокот на активности за изведба на ...

(Видео) Започна изградбата на спортско – адреналински парк во Карпош

24Инфо - 10.10.2019

Денеска започнаа активностите за изведба на спортско – адреналинскиот парк долж Кејот на реката Вардар, со почетна точка кај алпинистичката карпа, во Општина Карпош. Станува збор за нова, уредена зелена површина, спортско – рекреативна зона која ќе ...

(Фото) Како ќе изгледа спортско-адреналинскиот парк во Карпош

еМагазин - 10.10.2019

Денеска започнаа активностите за изведба на спортско – адреналинскиот парк долж Кејот на реката Вардар, со почетна точка кај алпинистичката карпа, во Општина Карпош. Станува збор за нова, уредена зелена површина, спортско – рекреативна зона која ќе ...

(Видео) Започна изградбата на спортско – адреналински парк во Карпош

Centar - 10.10.2019

Денеска започнаа активностите за изведба на спортско – адреналинскиот парк долж Кејот на реката Вардар, со почетна точка кај алпинистичката карпа, во Општина Карпош. Станува збор за нова, уредена зелена површина, спортско – рекреативна зона која ќе ...

Започна изградбата на спортско-адреналинскиот парк во Карпош

iPortal - 10.10.2019

Денеска започнаа активностите за изведба на спортско – адреналинскиот парк долж Кејот на реката Вардар, со почетна точка кај алпинистичката карпа, во Општина Карпош. Станува збор за нова, уредена зелена површина, спортско – рекреативна зона која ќе ...

Започна изградбата на спортско – адреналински парк во Карпош

Точка - 10.10.2019

Денеска започнаа активностите за изведба на спортско – адреналинскиот парк долж Кејот на реката Вардар, со почетна точка кај алпинистичката карпа, во Општина Карпош. Станува збор за нова, уредена зелена површина, спортско – рекреативна зона која ќе ...

Започна изградбата на спортско-адреналинскиот парк во Карпош

Локално - 10.10.2019

Денеска започнаа активностите за изведба на спортско – адреналинскиот парк долж Кејот на реката Вардар, со почетна точка кај алпинистичката карпа, во Општина Карпош. Станува збор за нова, уредена зелена површина, спортско – рекреативна зона која ќе ...

Место депонија, спортско-адреналински парк во Карпош

Независен - 10.10.2019

Во Општина Карпош денеска почна изградбата на спортско – адреналинскиот парк долж кејот на реката Вардар, со почетна точка кај алпинистичката карпа. Станува збор за нова, уредена зелена површина, спортско – рекреативна зона што ќе се простира на ...

Почна изградбата на Спортско-адреналински парк во Карпош

Либертас - 10.10.2019

Во Општина Карпош денеска почна изградбата на спортско – адреналинскиот парк долж кејот на реката Вардар, со почетна точка кај алпинистичката карпа. Станува збор за нова, уредена зелена површина, спортско – рекреативна зона што ќе се простира на ...

Почна изградбата на адреналинскиот парк во Карпош

Вечер Прес - 10.10.2019

Денеска започнаа активностите за изведба на спортско – адреналинскиот парк долж Кејот на реката Вардар, со почетна точка кај алпинистичката карпа, во општина Карпош. Станува збор за нова, уредена зелена површина, спортско – рекреативна зона која ќе ...

Почна изградбата на спортско-адреналински парк во Карпош

MTM - 10.10.2019

Денеска почнаа активностите за изведба на спортско-адреналинскиот парк по должина на Кејот на реката Вардар, со почетна точка кај алпинистичката карпа во општина Карпош. Станува збор за нова, уредена зелена површина, спортско-рекреативна зона која ...

Започна изведбата на спортско – адреналинскиот парк во Карпош

MakPress - 10.10.2019

Денеска започнаа активностите за изведба на спортско – адреналинскиот парк долж Кејот на реката Вардар, со почетна точка кај алпинистичката карпа, во Општина Карпош. Станува збор за нова, уредена зелена површина, спортско – рекреативна зона која ќе ...

Парк со игралишта, скејт парк и адреналински патеки почна да гради Општина Карпош на кејот на Вардар

Сакам да кажам - 11.10.2019

Зад карпата за планинарање на кејот на реката Вардар во Скопје, Општина Карпош почна со изградба на спортско–адреналинскиот парк. Паркот ќе зафаќа површина од 10.000 метри квадратни. Ќе има ново, уредено зеленило на површина од 4.000 метри ...