TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Еве како да изладите внатре во автомобилот за само 10 секунди

Факултети - 24.06.2021

Седењето во врел автомобил не само што е многу непријатно, туку може да биде и опасно по здравјето. Без оглед дали имате клима-уред или не, овој трик ќе ви помогне да го разладите автомобилот што стоел на сонце за 10 секунди.

Совет за возачите: Како да го изладите автомобилот што стоел на сонце за само 10 секунди

Кафе пауза - 23.06.2021

Секој возач кој некогаш влегол во автомобил што стоел на сонце цел ден, знае колку е непријатно тоа, но тоа исто така може да биде и опасно за здравјето. Без разлика дали имате клима-уред во вашиот автомобил или не, овој трик ќе ви овозможи да го ...

(ВИДЕО) АВТОМОБИЛОТ ЦЕЛ ДЕН СТОЕЛ НА СОНЦЕ! ГО РАЗЛАДИЛ ЗА 10 СЕКУНДИ: Ја намалил температурата без климатизација!

Екран - 23.06.2021

Влегувањето во топол автомобил може да биде голем шок за телото Седењето во пеколно врел автомобил не само што е многу непријатно, туку може да биде и опасно по здравјето. Не е важно дали имате клима уред или не, овој трик ќе ви помогне да го ...

(ВИДЕО) Еве како да го разладите врелиот автомобил за само 10 секунди

iPortal - 23.06.2021

Седењето во пеколно врел автомобил не само што е многу непријатно, туку може да биде и опасно по здравјето. Без разлика дали имате клима уред или не, овој трик ќе ви помогне да оладите автомобил што стоел на сонце околу десет секунди.

Едноставни трикови со кои ќе го разладите врелиот автомобил за 10 секунди

Кајгана - 23.06.2021

Да се седне во внатрешноста на загреан автомобил не само што е многу непријатно, туку може да биде и опасно за здравјето. Без разлика дали имате клима уред или не, овој трик ќе ви помогне автомобилот што стоел на сонце да го разладите за само 10 ...

ЕДНОСТАВЕН ТРИК: Како топлиот автомобил да го разладите за 10 секунди! (ВИДЕО)

Кумановски м. - 22.06.2021

Добро е да се стави памучен материјал, стара маица или чаршав на седиштата, особено ако се од кожа – така полесно ќе седите на нив бидејќи нема да биде толку жешко. Седењето во пеколно врел автомобил не само што е многу непријатно, туку може да биде ...