TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Случај кој ја вознемири јавноста: Едномесечно доенче по грешка вакцинирано против Ковид-19, еве каква е неговата ...

Pedijatar.mk - 24.09.2021

Бебето во јули било вакцинирано по грешка против Ковид-19, наместо против хепатитис. Здравствениот работник кој ја давал вакцината во околината на Измир веднаш ја увидел грешката и ги известил надлежните Е дномесечно бебе по грешка е вакцинирано во ...

Новороденче во Турција случајно било вакцинирано против корона, почнува истрага

Канал5 - 23.09.2021

Новороденче старо еден месец од Турција било погрешно вакцинирано против ковид-19, но тоа е добро, со што стана првиот познат случај на вакцинацинирано доенче во светот. „Едномесечно бебе беше погрешно вакцинирано против „Ковид-19 “наместо против ...

Новороденче во Турција случајно било вакцинирано против корона, почнува истрага

Press24 - 23.09.2021

Новороденче старо еден месец од Турција било погрешно вакцинирано против ковид-19, но тоа е добро, со што стана првиот познат случај на вакцинацинирано доенче во светот. „Едномесечно бебе беше погрешно вакцинирано против „Ковид-19 “наместо против ...

Новороденче во Турција случајно било вакцинирано против корона, почнува истрага

Centar - 24.09.2021

Новороденче старо еден месец од Турција било погрешно вакцинирано против ковид-19, но тоа е добро, со што стана првиот познат случај на вакцинацинирано доенче во светот. „Едномесечно бебе беше погрешно вакцинирано против „Ковид-19 “наместо против ...

Првото бебе во светот вакцинирано против коронавирус: Лекарот ја призна грешката

Локално - 23.09.2021

Едномесечно бебе по грешка било вакцинирано во Турција против Ковид-19, но засега е добро, изјавил докторот што ја следи неговата состојба, што е прв познат случај на вакцинација на доенчиња во светот, според Хина.

Новороденче по грешка вакцинирано против Ковид-19

Вечер Прес - 24.09.2021

Едномесечно бебе по грешка било вакцинирано во Турција против Ковид-19, но засега е добро, изјавил докторот што ја следи неговата состојба, што е прв познат случај на вакцинација на доенчиња во светот, пренесе Индекс.хр -Едномесечно новороденче беше ...

По грешка, едномесечно бебе вакцинирано против Ковид-19

Република - 24.09.2021

Едномесечно бебе по грешка било вакцинирано во Турција против Ковид-19, но засега е добро, изјавил докторот што ја следи неговата состојба, што е прв познат случај на вакцинација на доенчиња во светот, според Хина.

По грешка, едномесечно бебе вакцинирано против Ковид-19

Zoom - 24.09.2021

Едномесечно бебе по грешка било вакцинирано во Турција против Ковид-19, но засега е добро, изјавил докторот што ја следи неговата состојба, што е прв познат случај на вакцинација на доенчиња во светот, според Хина.

Новороденче по грешка вакцинирано против Ковид-19

Lider - 24.09.2021

Едномесечно бебе по грешка било вакцинирано во Турција против Ковид-19, но засега е добро, изјавил докторот што ја следи неговата состојба, што е прв познат случај на вакцинација на доенчиња во светот, пренесе Индекс.хр – Едномесечно новороденче ...