TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кисела Вода објави повик за набавка на камионче со прскалка за чистење и комбе за превоз на патници

24Инфо - 01.06.2020

Општина Кисела Вода објави повик за набавка на камионче со прскалка за чистење под висок притисок и комбе за превоз на патници. За таа цел, Општината ги повикува соодветните и квалификувани понудувачи за набавка на добра, да ги достават своите ...

Општина Кисела Вода објави Повик за набавка на камионче со прскалка за чистење под висок притисок и комбе за превоз на ...

Макфакс - 01.06.2020

Општина Кисела Вода објави Повик за набавка на камионче со прскалка за чистење под висок притисок и комбе за превоз на патници. За таа цел, Општината ги повикува соодветните и квалификувани Понудувачи за набавка на добра, да ги достават своите ...

Општина Кисела Вода ќе набави камионче со прскалка за чистење и комбе за превоз

Вечер Прес - 01.06.2020

Општина Кисела Вода објави повик за набавка на камионче со прскалка за чистење под висок притисок и комбе за превоз на патници. За таа цел, Општината ги повикува соодветните и квалификувани понудувачи, да ги достават своите запечатени понуди.