TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Митко Јанчев ја донира градоначалничката плата на студенти: Да беше жив, татко ми ќе се гордееше со мене!

Фокус - 03.07.2018

Градоначалникот на Општина Кавадарци, Митко Јанчев, ги донира своите градоначалнички плати на студенти и ученици, во вид на стипендии. Уште за време на предизборната кампања тој ветуваше дека ќе се откаже од платата која месечно изнесува околу 1.000 ...

Митко Јанчев ја донира градоначалничката плата на студенти: Да беше жив, татко ми ќе се гордееше со мене!

Студенти - 03.07.2018

Градоначалникот на Општина Кавадарци, Митко Јанчев, ги донира своите градоначалнички плати на студенти и ученици, во вид на стипендии. Уште за време на предизборната кампања тој ветуваше дека ќе се откаже од платата која месечно изнесува околу 1.000 ...

Митко Јанчев ја донира градоначалничката плата на студенти

Курир - 04.07.2018

Градоначалникот на Општина Кавадарци, Митко Јанчев, ги донира своите градоначалнички плати на студенти и ученици, во вид на стипендии, објави Фокус.мк. Уште за време на предизборната кампања тој ветуваше дека ќе се откаже од платата која месечно ...

Митко Јанчев ја донира градоначалничката плата на студенти: Да беше жив, татко ми ќе се гордееше со мене!

Хитпортал - 04.07.2018

Градоначалникот на Општина Кавадарци, Митко Јанчев, ги донира своите градоначалнички плати на студенти и ученици, во вид на стипендии. Уште за време на предизборната кампања тој ветуваше дека ќе се откаже од платата која месечно изнесува околу 1.000 ...