TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Општина Карпош чисти депонии и ги оградува

+инфо - 15.11.2017

Пет-шест локации ќе бидат целосно исчистени и заштитени со ограда од заштитна мрежа. Од денеска, општина Карпош стартуваше со расчистување на мини депонии низ општината, каде што несовесни граѓани често пати фрлаа отпад.

Општина Карпош започна со расчистување на мини депонии

Слободен Печат - 15.11.2017

Општина Карпош почна со расчистување и поставување заштитна ограда на повеќе локации на мини депонии на територијата на општината. Како што информираат од општина Карпош, прва за расчистување е локацијата на улица „Софиска“ во населбата Тафталиџе 2, ...

Почна чистење на депониите во Општина Аеродром

Макфакс - 15.11.2017

Вчера почна чистење на депониите во Општина Аеродром, и тоа, на три најкритични локации: Мичурин кај Железничката станица, во населбата Лисиче спроти амбулантата и покрај булеварот „Србија“ во Реонски центар „Аеродром“, информираат од општината.

Подготвени документациите за изградба на четири регионални депонии

МРТ - 14.11.2017

Техничка и институционална подготовка за воспоставување интегриран систем за управување со отпадот на регионално ниво. Проект спроведен во четири општини со пари од Европската унија. Треба да профункционира и во практика...

Карпош започна со расчистување на мини депонии

iPortal - 15.11.2017

Од денеска, општина Карпош стартуваше со расчистување на т.н мини депонии низ општината, каде што несовесни граѓани често пати фрлаа отпад. Станува збор за околу пет до шест локации, кои ќе бидат целосно исчистени и заштитени со ограда од заштитна ...

Општина Карпош почна со расчистување и поставување заштитна ограда на повеќе локации

Скопје инфо - 15.11.2017

Општина Карпош почна со расчистување и поставување заштитна ограда на повеќе локации на мини депонии на територијата на општината. Како што информираат од општина Карпош, прва за расчистување е локацијата на улица „Софиска“ во населбата Тафталиџе 2, ...

Почна чистење на депониите во Општина Аеродром

Вечер Прес - 15.11.2017

Вчера почна чистење на депониите во Општина Аеродром, и тоа, на три најкритични локации: Мичурин кај Железничката станица, во населбата Лисиче спроти амбулантата и покрај булеварот „Србија“ во Реонски центар „Аеродром“, информираат од општината.

Карпош започна со расчистување на мини депонии

А1 On - 15.11.2017

Од денеска, општина Карпош стартуваше со расчистување на т.н мини депонии низ општината, каде што несовесни граѓани често пати фрлаа отпад. Станува збор за околу пет до шест локации, кои ќе бидат целосно исчистени и заштитени со ограда од заштитна ...

Општина Карпош започна со расчистување на мини депонии

Либертас - 15.11.2017

Општина Карпош почна со расчистување и поставување заштитна ограда на повеќе локации на мини депонии на територијата на општината. Како што информираат од општина Карпош, прва за расчистување е локацијата на улица „Софиска“ во населбата Тафталиџе 2, ...

Се чистат депонии во општина Аеродром

+инфо - 15.11.2017

Во голема заедничка еко-акција со Град Скопје и надлежните јавни претпријатија, ќе бидат исчистени 50 депонии во Аеродром. Се чистат депониите во Општина Аеродром на три најкритични локации.

Општина Карпош започна со расчистување на мини депонии

Стандард - 15.11.2017

Од денеска, општина Карпош стартуваше со расчистување на т.н мини депонии низ општината, каде што несовесни граѓани често пати фрлаа отпад. Станува збор за околу пет до шест локации, кои ќе бидат целосно исчистени и заштитени со ограда од заштитна ...

Почна чистење на депониите во Општина Аеродром

Скопје24 - 15.11.2017

Вчера почна чистење на депониите во Општина Аеродром, и тоа, на три најкритични локации: Мичурин кај Железничката станица, во населбата Лисиче спроти амбулантата и покрај булеварот „Србија“ во Реонски центар „Аеродром“, информираат од општината.

Општина Аеродром започна со чистење на депониите

Денар - 15.11.2017

Вчера почна чистење на депониите во општина Аеродром, и тоа на три најкритични локации: Мичурин кај Железничката станица, во населбата Лисиче спроти амбулантата и покрај булеварот Србија во Реонски центар „Аеродром“, информираат од општината.

Почна чистење на депониите во oпштина Аеродром

А1 On - 15.11.2017

Во општина Аеродром почна чистењето на депониите на три локации: Мичурин, кај Железничката станица, во населбата Лисиче спроти амбулантата и покрај булеварот „Србија“ во Реонски центар „Аеродром“.

Почна чистење на депониите во oпштина Аеродром

Скопје24 - 15.11.2017

Во општина Аеродром почна чистењето на депониите на три локации: Мичурин, кај Железничката станица, во населбата Лисиче спроти амбулантата и покрај булеварот „Србија“ во Реонски центар „Аеродром“.

Почна чистење на депониите во Општина Аеродром

Скопје инфо - 15.11.2017

Започнаа да се чистат дивите депонии во Општина Аеродром. Вчера почна чистење на депониите во Општина Аеродром, и тоа, на три најкритични локации: Мичурин кај Железничката станица, во населбата Лисиче спроти амбулантата и покрај булеварот „Србија“ ...

Почна чистење на депониите во oпштина Аеродром

Либертас - 15.11.2017

Во општина Аеродром почна чистењето на депониите на три локации: Мичурин, кај Железничката станица, во населбата Лисиче спроти амбулантата и покрај булеварот „Србија“ во Реонски центар „Аеродром“.

Почна чистење на депониите во oпштина Аеродром...

Н.Македонија - 15.11.2017

Почна чистење на депониите во oпштина Аеродром Во општина Аеродром почна чистењето на депониите на три локации: Мичурин, кај Железничката станица, во населбата Лисиче спроти амбулантата и покрај булеварот „Србија“ во Реонски центар „Аеродром“.