TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВМРО-ДПМНЕ: Јавно го повикуваме Спасовски да каже на кои светски мафијаши не им дал пасоши

Канал5 - 22.01.2022

Оливер Спасовски очигледно добро знае на кои светски мафијашки и атентаторски имиња МВР со него на чело има издадено пасоши, како и веројатно кои биле на список на чекање за пасош, се наведува во реакцијата на ВМРО-ДПМНЕ на соопштението од МВР. .

Јавно го повикуваме Спасовски да каже на кои светски мафијаши не им дал пасоши, посочи ВМРО-ДПМНЕ

Скопје1 - 22.01.2022

„Оливер Спасовски очигледно добро знае на кои светски мафијашки и атентаторски имиња МВР со него на чело има издадено пасоши, како и веројатно кои биле на список на чекање за пасош. Затоа, Оливер Спасовски редно е да соопшти и испрати список на сите ...

ВМРО-ДПМНЕ: Јавно го повикуваме Спасовски да каже на кои светски мафијаши не им дал пасоши, така списокот е многу помал

MakPress - 22.01.2022

Оливер Спасовски очигледно добро знае на кои светски мафијашки и атентаторски имиња МВР со него на чело има издадено пасоши, како и веројатно кои биле на список на чекање за пасош. Затоа, Оливер Спасовски редно е да соопшти и испрати список на сите ...

ВМРО-ДПМНЕ: Го повикуваме Спасовски да каже на кои светски мафијаши не им дал пасоши, така списокот е многу помал

А1 On - 22.01.2022

„Оливер Спасовски очигледно добро знае на кои светски мафијашки и атентаторски имиња МВР со него на чело има издадено пасоши, како и веројатно кои биле на список на чекање за пасош“, реагира ВМРО-ДПМНЕ на демантот на МВР .

„Јавно го повикуваме Спасовски да каже на кои светски мафијаши не им дал пасоши, така списокот е многу помал“

Курир - 22.01.2022

Оливер Спасовски очигледно добро знае на кои светски мафијашки и атентаторски имиња МВР со него на чело има издадено пасоши, како и веројатно кои биле на список на чекање за пасош, велат од ВМРО-ДПМНЕ.

ВМРО-ДПМНЕ: Го повикуваме Спасовски да каже на кои светски мафијаши не им дал пасоши, така списокот е многу помал

Нетпрес - 22.01.2022

Оливер Спасовски очигледно добро знае на кои светски мафијашки и атентаторски имиња МВР со него на чело има издадено пасоши, како и веројатно кои биле на список на чекање за пасош, велат од ВМРО-ДПМНЕ.

Јавно го повикуваме Спасовски да каже на кои светски мафијаши не им дал пасоши, така списокот е многу помал

Lider - 22.01.2022

Оливер Спасовски очигледно добро знае на кои светски мафијашки и атентаторски имиња МВР со него на чело има издадено пасоши, како и веројатно кои биле на список на чекање за пасош, велат од ВМРО-ДПМНЕ.

Јавно го повикуваме Спасовски да каже на кои светски мафијаши не им дал пасоши, така списокот е многу помал

Опсервер - 22.01.2022

Оливер Спасовски очигледно добро знае на кои светски мафијашки и атентаторски имиња МВР со него на чело има издадено пасоши, како и веројатно кои биле на список на чекање за пасош. Затоа, Оливер Спасовски редно е да соопшти и испрати список на сите ...

ВМРО-ДПМНЕ: Го повикуваме Спасовски да каже на кои светски мафијаши не им дал пасоши, така списокот е многу помал

Република - 22.01.2022

Оливер Спасовски очигледно добро знае на кои светски мафијашки и атентаторски имиња МВР со него на чело има издадено пасоши, како и веројатно кои биле на список на чекање за пасош, велат од ВМРО-ДПМНЕ.

ВМРО-ДПМНЕ ПО АФЕРАТА „АТЕНТАТ ВРЗ ВУЧИЌ“: Уште кои светски мафијаши останаа без македонски пасош?

Денешен - 22.01.2022

Оливер Спасовски очигледно добро знае на кои светски мафијашки и атентаторски имиња МВР со него на чело има издадено пасоши, како и веројатно кои биле на список на чекање за пасош, велат од ВМРО-ДПМНЕ.

Спасовски да каже на кои светски мафијаши не дал пасоши, обвини ВМРО-ДПМНЕ

Фактор - 23.01.2022

Од ВМРО-ДПМНЕ вчера упатија уште едно обвинување на адреса на министертот за внатрешни работи, Оливер Спасовски. Велат дека треба јавно да каже на кои светски мафијаши не им дал македонски пасоши.