TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Педофил од Македонија го дигна регионот на нозе: Доби отказ и протерување од Дубровник, но не и пријава

Независен - 19.03.2019

Педофил од Македонија, кој бил на привремена работа во Дубровник, го дигна регионот на нозе. Тој на социјалните мрежи праќал перверзни пораки до корисник, за кој мислел дека е 12-годишно девојче, а, всушност, зад лажниот профил стоеле борци против ...

Педофил од Македонија го дигна регионот на нозе

Република - 19.03.2019

Педофил од Македонија, кој бил на привремена работа во Дубровник, го дигна регионот на нозе. Тој на социјалните мрежи праќал перверзни пораки до корисник, за кој мислел дека е 12-годишно девојче, а, всушност, зад лажниот профил стоеле борци против ...

Педофил од Македонија протеран од Дубровник

МКД - 19.03.2019

Педофил од Македонија, на социјалните мрежи праќал перверзни пораки до корисник на Фејсбук, за кој мислел дека е 12-годишно девојче, а, всушност, зад лажниот профил стоеле борци против педофилија, односно организацијата „Стоп на педофилијата" од ...

Педофил од Македонија доби протерување од Дубровник

Press24 - 19.03.2019

Педофил од Македонија, на социјалните мрежи праќал перверзни пораки до корисник на Фејсбук, за кој мислел дека е 12-годишно девојче, а, всушност, зад лажниот профил стоеле борци против педофилија, односно организацијата „Стоп на педофилијата" од ...