TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Српскиот министер за одбрана предупредува: Ситуацијата на Косово и понатаму е тензична

Курир - 26.11.2022

Српскиот министер за одбрана Милош Вучевиќ денеска изјави дека ситуацијата на Косово „се уште е многу тензична бидејќи има многу отворени прашања“. Во изјава за локален медиум тој нагласи дека се надева дека „одговорите ќе се бараат во форма на ...

НЕ ЗНАЕМЕ КОЈ Е СЛЕДНИОТ ЧЕКОР НА КУРТИ Српскиот министер за одбрана вели дека на Косово уште е тензично

+инфо - 26.11.2022

Србите се загрижени бидејќи не се знае кој е следниот чекор на Курти, човек кој покажа дека не носи многу рационални одлуки и дека не е човек на договори, изјави министерот за ТВ Пинк. Српскиот министер за одбрана Милош Вучевиќ денеска изјави дека ...

Вучевиќ: Ситуацијата на Косово и понатаму е тензична

MakPress - 26.11.2022

Српскиот министер за одбрана Милош Вучевиќ денеска изјави дека ситуацијата на Косово „се уште е многу тензична бидејќи има многу отворени прашања“. Во изјава за локален медиум тој нагласи дека се надева дека „одговорите ќе се бараат во форма на ...

Ситуацијата на Косово и понатаму е тензична, министерот за одбрана Вучевиќ

Н.Македонија - 26.11.2022

Српскиот министер за одбрана Милош Вучевиќ денеска изјави дека ситуацијата на Косово „се уште е многу тензична бидејќи има многу отворени прашања“. Во изјава за локален медиум тој нагласи дека се надева дека „одговорите ќе се бараат во форма на ...

Ситуацијата на Косово и понатаму е тензична, оценува српскиот министер за одбрана

Слободен Печат - 26.11.2022

Српскиот министер за одбрана Милош Вучевиќ денеска изјави дека ситуацијата на Косово „се уште е многу тензична бидејќи има многу отворени прашања”. Во изјава за локален медиум тој нагласи дека се надева дека „одговорите ќе се бараат во форма на ...

Вучевиќ: Ситуацијата на Косово и понатаму е тензична

OhridNews - 26.11.2022

Српскиот министер за одбрана Милош Вучевиќ денеска изјави дека ситуацијата на Косово „се уште е многу тензична бидејќи има многу отворени прашања“. Во изјава за локален медиум тој нагласи дека се надева дека „одговорите ќе се бараат во форма на ...

Српскиот министер за одбрана предупредува: Ситуацијата на Косово и понатаму е тензична

Нетпрес - 26.11.2022

рпскиот министер за одбрана Милош Вучевиќ денеска изјави дека ситуацијата на Косово „се уште е многу тензична бидејќи има многу отворени прашања“. Во изјава за локален медиум тој нагласи дека се надева дека „одговорите ќе се бараат во форма на ...

Вучевиќ: Ситуацијата на Косово и понатаму е тензична

Опсервер - 26.11.2022

– Српскиот министер за одбрана Милош Вучевиќ денеска изјави дека ситуацијата на Косово „се уште е многу тензична бидејќи има многу отворени прашања“. Во изјава за локален медиум тој нагласи дека се надева дека „одговорите ќе се бараат во форма на ...

Вучевиќ: Ситуацијата на Косово и понатаму е тензична

Во Центар - 26.11.2022

– Српскиот министер за одбрана Милош Вучевиќ денеска изјави дека ситуацијата на Косово „се уште е многу тензична бидејќи има многу отворени прашања“.Во изјава за локален медиум тој нагласи дека се надева дека „одговорите ќе се бараат во форма на ...

Вучевиќ: Ситуацијата на Косово и понатаму е тензична

Сител - 26.11.2022

– Српскиот министер за одбрана Милош Вучевиќ денеска изјави дека ситуацијата на Косово „се уште е многу тензична бидејќи има многу отворени прашања“. Во изјава за локален медиум тој нагласи дека се надева дека „одговорите ќе се бараат во форма на ...

Вучевиќ: Ситуацијата на Косово и понатаму е тензична

А1 On - 26.11.2022

Српскиот министер за одбрана Милош Вучевиќ денеска изјави дека ситуацијата на Косово „се уште е многу тензична бидејќи има многу отворени прашања“. Во изјава за локален медиум тој нагласи дека се надева дека „одговорите ќе се бараат во форма на ...

Вучевиќ: Ситуацијата на Косово и понатаму е тензична

24 Вести - 26.11.2022

Српскиот министер за одбрана Милош Вучевиќ денеска изјави дека ситуацијата на Косово „се уште е многу тензична бидејќи има многу отворени прашања“. Во изјава за локален медиум тој нагласи дека се надева дека „одговорите ќе се бараат во форма на ...

Вучевиќ: Србите се загрижени бидејќи не се знае кој е следниот чекор на Курти

Фактор - 26.11.2022

Српскиот министер за одбрана Милош Вучевиќ денеска изјави дека ситуацијата на Косово „се уште е многу тензична бидејќи има многу отворени прашања“. „Србите се загрижени бидејќи не се знае кој е следниот чекор на Курти, човек кој покажа дека не носи ...

Вучевиќ: Ситуацијата на Косово и понатаму е тензична

Телма - 26.11.2022

Српскиот министер за одбрана Милош Вучевиќ денеска изјави дека ситуацијата на Косово „се уште е многу тензична бидејќи има многу отворени прашања“. Во изјава за локален медиум тој нагласи дека се надева дека „одговорите ќе се бараат во форма на ...

ВУЧЕВИЌ: На Косово и натаму е тензично, не се знае следниот чекор на Курти, кој не носи многу рационални одлуки и не е ...

Денешен - 26.11.2022

Српскиот министер за одбрана Милош Вучевиќ денеска изјави дека ситуацијата на Косово „се уште е многу тензична бидејќи има многу отворени прашања“. Во изјава за локален медиум тој нагласи дека се надева дека „одговорите ќе се бараат во форма на ...

Српски министер предупреди: Ситуацијата на Косово и понатаму е тензична

Press24 - 26.11.2022

Српскиот министер за одбрана Милош Вучевиќ денеска изјави дека ситуацијата на Косово „се уште е многу тензична бидејќи има многу отворени прашања“. Во изјава за локален медиум тој нагласи дека се надева дека „одговорите ќе се бараат во форма на ...

Српскиот министер за одбрана предупреди: Ситуацијата на Косово и понатаму е тензична

Вечер Прес - 26.11.2022

Српскиот министер за одбрана Милош Вучевиќ денеска изјави дека ситуацијата на Косово „се уште е многу тензична бидејќи има многу отворени прашања“. Во изјава за локален медиум тој нагласи дека се надева дека „одговорите ќе се бараат во форма на ...