TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Toyota Yaris – нова енергија која не ти дава да застанеш

Опсервер - 26.11.2020

Уникатен и препознатлив, новиот Toyota Yaris е најдобриот избор за сите оние кои се во потрага по компактен, удобен, моќен и безбеден автомобил. Четвртата генерација на Yaris одлично се вклопува во урбаниот начин на живеење, но ќе ви понуди и ...

Toyota Yaris – новата енергија која не ти дава да застанеш

еМагазин - 26.11.2020

Уникатен и препознатлив, новиот Toyota Yaris е најдобриот избор за сите оние кои се во потрага по компактен, удобен, моќен и безбеден автомобил. Четвртата генерација на Yaris одлично се вклопува во урбаниот начин на живеење, но ќе ви понуди и ...

Toyota Yaris – новата енергија која не ти дава да застанеш

Екран - 26.11.2020

Уникатен и препознатлив, новиот Toyota Yaris е најдобриот избор за сите оние кои се во потрага покомпактен, удобен, моќен и безбеден автомобил. Четвртата генерација на Yaris одлично се вклопува во урбаниот начин на живеење, но ќе ви понуди и ...

Toyota Yaris – новата енергија која не ти дава да застанеш

Smartportal - 26.11.2020

Комплетно нов, модерен и динамичен надворешен изглед. Дизајниран со страст кон животот и љубов кон возењето. Чистиот и минималистички дизајн во внатрешноста ги држи вашите раце на управувачот, а очите секогаш на патот Уникатен и препознатлив, новиот ...

Toyota Yaris – нова енергија што не ти дава да застанеш

Макфакс - 26.11.2020

Уникатен и препознатлив, новиот Toyota Yaris е најдобриот избор за сите оние кои се во потрага по компактен, удобен, моќен и безбеден автомобил. Четвртата генерација на Yaris одлично се вклопува во урбаниот начин на живеење, но ќе ви понуди и ...

Toyota Yaris – новата енергија која не ти дава да застанеш

А1 On - 26.11.2020

Уникатен и препознатлив, новиот Toyota Yaris е најдобриот избор за сите оние кои се во потрага по компактен, удобен, моќен и безбеден автомобил. Четвртата генерација на Yaris одлично се вклопува во урбаниот начин на живеење, но ќе ви понуди и ...

Toyota Yaris - новата енергија која не ти дава да застанеш

Фактор - 26.11.2020

Уникатен и препознатлив, новиот Toyota Yaris е најдобриот избор за сите оние кои се во потрага по компактен, удобен, моќен и безбеден автомобил. Четвртата генерација на Yaris одлично се вклопува во урбаниот начин на живеење, но ќе ви понуди и ...

Toyota Yaris – новата енергија која не ти дава да застанеш

TopSport - 26.11.2020

Уникатен и препознатлив, новиот Toyota Yaris е најдобриот избор за сите оние кои се во потрага по компактен, удобен, моќен и безбеден автомобил. Четвртата генерација на Yaris одлично се вклопува во урбаниот начин на живеење, но ќе ви понуди и ...

Како би изгледала кабрио изведбата на Subaru BRZ

24auto - 24.11.2020

Само неколку денови откако јапонскиот производител Subaru го претстави новиот BRZ, на интернет се појави рендер од кабрио изведбата на овој модел. Станува збор за неофицијален рендер дело на X-Tomi Design.