TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Фејсбук ќе го наплаќа членството во групите

Денар - 23.06.2018

Популарната социјална мрежа Фејсбук го објави почетокот на пилот-проектот во кој ќе наплатува членство на Фејсбук групите. Пилот-проектот што започнува денеска ќе се применува на неколку Фејсбук групи чии корисници ќе бидат известени дека ќе треба ...

Фејсбук воведедува наплата за членство во групите

Кумановски м. - 23.06.2018

loading... Популарната социјална мрежа Фејсбук најави почеток на пилот проект во кој ќе се наплаќа членството во групите. Пилот проектот започна вчера, а ќе биде применуван на неколку Фејсбук групи чии корисници ќе добијат известување дека за ...

„Фејсбук“ почнува со наплаќање?

Факултети - 22.06.2018

„Фејсбук“ најави почеток на пилот-проект чија цел е наплата за членство во фејсбук-групи. Како причина за промената на својата досегашна политика базирана на бесплатни услуги од компанијата ја наведуваат желбата за поддршка на администраторите на ...

Facebook почнува да наплаќа членарина за групите на социјалната мрежа

Иновативност - 22.06.2018

Популарната социјална мрежа воведува новина која би можела да предизвика бура меѓу корисниците и напуштање на Facebook. Facebook го најави стартот на пилот-проектот кој има за цел наплаќање на членарина за членство во Facebook групите.

Дали би платиле за членство во група на Facebook?

Кајгана - 22.06.2018

Facebook планира да воведе членарина во групи на оваа социјална мрежа, што би можело да биде голем пресврт во политиката на оваа компанија која одд почеток истакнуваше дека мрежата засекогаш ќе биде бесплатна за корисниците.

Дали би плаќале по околу 1500 денари месечно за користење на Фејсбук?

Точка - 22.06.2018

Од Фејсбук соопштија дека се тестира услуга која на администраторите на одредени групи на социјалната мрежа ќе им овозможи наплатување на месечна „членарина“. Марк Закерберг со години зборува дека Фејсбук секогаш ќе остане бесплатен.

Од денеска Фејсбук ја наплаќа оваа опција

Курир - 22.06.2018

Со новиот пилот проект, Фејсбук најави дека има за цел да наплаќа на членството во групите на оваа социјална мрежа. Тоа значи дека основачот и извршниот директор Марк Цукерберг ги измами корисниците кога рече дека нема да дојде до такво нешто, а ...

„Фејсбук“ ќе го наплатува членството во групите

Вечер - 22.06.2018

„Фејсбук“ (Facebook), најави пилот проект, којшто има за цел да почне да го наплатува членувањето во групите на социјалната мрежа. Како причина за промената на својата досегашна политика базирана на бесплатна услуга, од компанијата ја наведуваат ...

Фејсбук ќе го наплаќа членството во групите

Локално - 23.06.2018

Популарната социјална мрежа Фејсбук го објави почетокот на пилот-проектот во кој ќе наплатува членство на Фејсбук групите. Пилот-проектот што започнува денеска ќе се применува на неколку Фејсбук групи чии корисници ќе бидат известени дека ќе треба ...

Дали би плаќале по околу 1500 денари месечно за користење на Фејсбук?

iPortal - 22.06.2018

Од Фејсбук соопштија дека се тестира услуга која на администраторите на одредени групи на социјалната мрежа ќе им овозможи наплатување на месечна „членарина“. Марк Закерберг со години зборува дека Фејсбук секогаш ќе остане бесплатен.

Фејсбук сепак ќе се наплаќа?

Скопје инфо - 22.06.2018

Фејсбук најави дека почнува со пилот проект чија цел е наплаќање на членството во групите на оваа социјална мрежа. Тоа значи дека основачот и извршниот директор Марк Цукерберг ги измами корисниците кога рече дека нема да дојде до такво нешто, а ...

Фејсбук најавува претплата за користење на услугите!

Екран - 22.06.2018

Од Фејсбук соопштија дека се тестира услуга која на администраторите на одредени групи на социјалната мрежа ќе им овозможи наплатување на месечна „членарина“. Марк Закерберг со години зборува дека Фејсбук секогаш ќе остане бесплатен.

Од денеска Фејсбук ја наплаќа оваа опција

Пулс24 - 22.06.2018

Со новиот пилот проект, Фејсбук најави дека има за цел да наплаќа на членството во групите на оваа социјална мрежа. Тоа значи дека основачот и извршниот директор Марк Цукерберг ги измами корисниците кога рече дека нема да дојде до такво нешто, а ...

Дали би плаќале по околу 1500 денари месечно за користење на Фејсбук?

Шеталиште - 22.06.2018

Од Фејсбук соопштија дека се тестира услуга која на администраторите на одредени групи на социјалната мрежа ќе им овозможи наплатување на месечна „членарина“. Марк Закерберг со години зборува дека Фејсбук секогаш ќе остане бесплатен.

Facebook, сепак, ќе се наплаќа!

USB - 22.06.2018

Facebook најави дека почнува со пилот проект чија цел е наплаќање на членството во групите на оваа социјална мрежа. Тоа значи дека основачот и извршниот директор Марк Цукерберг ги измами корисниците кога рече дека нема да дојде до такво нешто, а ...

Фејсбук почнува со наплаќање? околу 1500 денари месечно

МК News - 22.06.2018

Од Фејсбук соопштија дека се тестира услуга која на администраторите на одредени групи на социјалната мрежа ќе им овозможи наплатување на месечна „членарина“. Марк Закерберг со години зборува дека Фејсбук секогаш ќе остане бесплатен.

Фејсбук сепак ќе се наплаќа?

Среќа.mk - 22.06.2018

Фејсбук најави дека почнува со пилот проект чија цел е наплаќање на членството во групите на оваа социјална мрежа. Тоа значи дека основачот и извршниот директор Марк Цукерберг ги измами корисниците кога рече дека нема да дојде до такво нешто, а ...

Дали би плаќале по околу 1500 денари месечно за користење на Фејсбук?

Пулс24 - 23.06.2018

Oд Фејсбук соопштија дека се тестира услуга која на администраторите на одредени групи на социјалната мрежа ќе им овозможи наплатување на месечна „членарина“. Марк Закерберг со години зборува дека Фејсбук секогаш ќе остане бесплатен.

Новитет на Фејсбук: Оваа опција ќе мора да се плаќа

Press24 - 23.06.2018

Фејсбук најави дека почнува со пилот проект чија цел е наплаќање на членството во групите на оваа социјална мрежа. Тоа значи дека основачот и извршниот директор Марк Цукерберг ги измами корисниците кога рече дека нема да дојде до такво нешто, а ...

Дали би плаќале по околу 1500 денари месечно за користење на Фејсбук?

Студенти - 23.06.2018

Од Фејсбук соопштија дека се тестира услуга која на администраторите на одредени групи на социјалната мрежа ќе им овозможи наплатување на месечна „членарина“. Марк Закерберг со години зборува дека Фејсбук секогаш ќе остане бесплатен.

Од денеска Фејсбук ја наплаќа оваа опција

Сител - 23.06.2018

Со новиот пилот проект, Фејсбук најави дека има за цел да наплаќа на членството во групите на оваа социјална мрежа. Тоа значи дека основачот и извршниот директор Марк Цукерберг ги измами корисниците кога рече дека нема да дојде до такво нешто, а ...

Од денеска Фејсбук ја наплаќа оваа опција

Маркукуле - 23.06.2018

Со новиот пилот проект, Фејсбук најави дека има за цел да наплаќа на членството во групите на оваа социјална мрежа. Тоа значи дека основачот и извршниот директор Марк Цукерберг ги измами корисниците кога рече дека нема да дојде до такво нешто, а ...