TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Американските граѓани должат 14 милијарди долари

Макфакс - 14.11.2019

Американските домаќинства имаат рекорден долг од 14 милијарди американски долари во хипотеки, кредитни картички и студентски кредити. Долгот на домаќинствата се зголеми за 0,7 проценти во последниот квартал, што е продолжение на петгодишниот раст ...

РЕКОРДЕН ДОЛГ: Американските граѓани должат 14 илјади милијарди долари

Слободен Печат - 14.11.2019

Долгот на домаќинствата се зголеми за 0,7 проценти во последниот квартал, што е продолжување на петгодишниот раст. Американските домаќинства имаат рекорден долг од 14 илјади милијарди долари во хипотеки, кредитни картички и студентски заеми.

Американските граѓани должат повеќе од кога и да било

Денар - 14.11.2019

Американските домаќинства сега имаат рекорден долг од 14 трилиони долари – во хипотеки, кредитни картички, студентски кредити и др. Долгот на домаќинствата се зголемил за 0,7 проценти во последниот квартал, што претставува продолжување на ...

Нов негативен рекорд: Американците вкупно борчат 14 трилиони долари

Таратур - 14.11.2019

Американските домаќинства достигнаа нова рекордна негатива во должничкиот сектор поставувајќи нов рекорд на вкупна задолженост од 14 трилиони долари – во хипотеки, кредитни картички, студентски кредити и др.

Американските граѓани должат повеќе од кога и да било

ММС - 14.11.2019

Американските домаќинства сега имаат рекорден долг од 14 трилиони долари – во хипотеки, кредитни картички, студентски кредити и др. Долгот на домаќинствата се зголемил за 0,7 проценти во последниот квартал, што претставува продолжување на ...

Американските граѓани должат 14 милијарди долари

24Инфо - 14.11.2019

Американските домаќинства имаат рекорден долг од 14 милијарди американски долари во хипотеки, кредитни картички и студентски кредити. Долгот на домаќинствата се зголеми за 0,7 проценти во последниот квартал, што е продолжение на петгодишниот раст ...

Американците должат 14 милијарди долари

Вечер Прес - 15.11.2019

Американските домаќинства имаат рекорден долг од 14 милијарди американски долари во хипотеки, кредитни картички и студентски кредити. Долгот на домаќинствата се зголеми за 0,7 проценти во последниот квартал, што е продолжение на петгодишниот раст ...